...Problem w tym, że nie dostałem żadnego @ po zarejestrowaniu numeru przesłanego przez audiostacje. Głucho......
Tak tak, trzeba ich poprosić żeby przesłali kod na inny adres email. To wiąże się z zarejestrowaniem na ich forum dotyczącym pomocy i wypełnieniem zgłoszenia. Sprawdzone - dziala . :) Sam nie przypuszczałem, że bedzie z tym aż tyle zabawy, ale chyba się to opłaca biorąc pod uwagę cenę regularnego SE - 200 zł...
Magix Samplitude - jak to jest z rejestracją?
Re: Magix Samplitude - jak to jest z rejestracją?
......Problem w tym, że nie dostałem żadnego @ po zarejestrowaniu numeru przesłanego przez audiostacje. Głucho......
Tak tak, trzeba ich poprosić żeby przesłali kod na inny adres email. To wiąże się z zarejestrowaniem na ich forum dotyczącym pomocy i wypełnieniem zgłoszenia. Sprawdzone - dziala . :) Sam nie przypuszczałem, że bedzie z tym aż tyle zabawy, ale chyba się to opłaca biorąc pod uwagę cenę regularnego SE - 200 zł......
P.S. polecam skrzynkę na gmailu. Na prawdę świetnie działa...
Tak tak, trzeba ich poprosić żeby przesłali kod na inny adres email. To wiąże się z zarejestrowaniem na ich forum dotyczącym pomocy i wypełnieniem zgłoszenia. Sprawdzone - dziala . :) Sam nie przypuszczałem, że bedzie z tym aż tyle zabawy, ale chyba się to opłaca biorąc pod uwagę cenę regularnego SE - 200 zł......
P.S. polecam skrzynkę na gmailu. Na prawdę świetnie działa...
...Problem w tym, że nie dostałem żadnego @ po zarejestrowaniu numeru przesłanego przez audiostacje. Głucho......
Ja też !!!
Ja też !!!
Mam też problem. Dostałem kod seryjny, wpisałem go, potem chyba przypadkowo skasowałem kod aktywacyjny więc napisałem do Magixa o powtórne przysłanie i czekam do tej pory ( jestem cierpliwy).
Miałem złe przeczucie i kupiłem dwie gazety.:-D Ten drugi program zarejestrowałem na żonę i działa. Teraz czytam pierwszy raz o trzecim kodzie ( unlock code). Skąd go mam wziąć?
Teraz liczę na szczegółowe artykóły w EIS na temat programu.
Pozdrawiam
Miałem złe przeczucie i kupiłem dwie gazety.:-D Ten drugi program zarejestrowałem na żonę i działa. Teraz czytam pierwszy raz o trzecim kodzie ( unlock code). Skąd go mam wziąć?
Teraz liczę na szczegółowe artykóły w EIS na temat programu.
Pozdrawiam

Ja nie miałem źadnych problemów z kodem itp - dostalem wszystko w ciągu 15 min, ale jedno mnie tylko w tym wszystkim boli - dlaczego na płycie załączona jest tylko wersja PC??!!
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 07:01 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]