Powiedz mi, w jaki sposób mam ci podać konkretny termin.
Nie jestem osobą terminową i nigdy nie będę i nigdy nie zamierzam być,
Mnie podac? Nie tylko ja czekam na samplerek Wlodku! Tylko ze ja osmielam sie wyrazic niezadowolenie z powodu tego ze nas zaniedbujesz i to wlasnie ja za to oberwe (znielubisz mnie)...
Nie jestem osobą terminową i nigdy nie będę i nigdy nie zamierzam być,
Ale rozumiesz z jakiego Twoi fani i uzytkownicy Twoich programow pytaja dlaczego zapowiadana przez Ciebie premiera spoznia sie ROK?
bo w tym zawodzie "developerskim" za cholerę nie można niczego przewidzieć
Przewidywanie w ogole jest raczej trudne... A to co robisz to chyba raczej bardzo nieregularne hobby niz zawod...?
Sample(rek) to będzie kolejny sample player jakich jest na pęczki w necie,
Pokaz mi te peczki prosze!!! Te peczki bardzo drogich lub tendencyjnych samplerow? Nie chce byc skazany na zaden z nich...

Wole pomyslowy produkt Mr WG pozbawiony niektorych uciazliwych wad komercyjnych produktow
nie będzie wyglądał tak bajerancko jak Halion czy Kontakt. Będzie w miarę szybki, możliwie pozbawiony bug-ów, czytał podstawowe formaty GIG, SF2 z dysku ot i cała filozofia,
Czyli bedzie mial same zalety!
grafika rodem z Atari ST bo taką uwielbiam.
Ja wole grafike z OS X

A moze lepiej pozwolic uzytkolom decydowac jak ma wygladac samplerek dajac dorazny poradnik robienia skor?
Lubisz prowokować jak zawsze i jak zawsze na mnie najeżdzasz przy byle okazji. Bardzo dziękuję.
No wiesz Wlodek - to nie jest BYLE okazja... To jest palaca ciekawosc oraz nieznosne porzadanie odpowiedzi ktore trwa juz rok!

Mam nadzieje ze zalapiesz luz i troche dystansu do calej sprawy.., Jak ci sie nie chce pisac tego samplera to po prostu to POWIEDZ otwartym tekstem ze np nie masz weny albo za duzo z tym zachodu i przestaniemy o niego pytac

[addsig]