...tak woglule to dzieki ze ze mną o tym gadasz bo jak widzisz jest mało chetnych
sluchaj. chyba cie nie zrozumiałem. jak sie ma preamp do adat? hmmm
ośmio kanałowy przedwzmacniacz z wyjsciem adat
nie wiem co ci odpowiedziec...
A to to operuje w S/MUX'ie? Dzis ten caly ADAT Sync jest juz prawie nie uzywany... Jesli preamp mam S/Mux'a, to nie powinno byc problemow.
Zapis 96kHz w ADAT
Re: Zapis 96kHz w ADAT
A to to operuje w S/MUX'ie?
wlasnie
i tu nie wiem o co chodzi
po prostu sie z czyms takim nie spotkałem
A to to operuje w S/MUX'ie? Dzis ten caly ADAT Sync jest juz prawie nie uzywany... Jesli preamp mam S/Mux'a, to nie powinno byc problemow....
Ha! Ten twoj preamp probkuje do 48kHz w ADAT'cie. Wiec po jablkach, topic mozna zamykac.
A to to operuje w S/MUX'ie? Dzis ten caly ADAT Sync jest juz prawie nie uzywany... Jesli preamp mam S/Mux'a, to nie powinno byc problemow....
Ha! Ten twoj preamp probkuje do 48kHz w ADAT'cie. Wiec po jablkach, topic mozna zamykac.
Ha! Ten twoj preamp probkuje do 48kHz w ADAT'cie. Wiec po jablkach, topic mozna zamykac....
widocznie to, ze ma opcje wyjscia 96 khz tyczy sie konsumenckiej cyfry a nie adat. hmmm..szkoda
dzieki za rozmowe
jeszcze dokladnie poszperam w dokumentacji i popytam w sklepie
ale wydaje mi sie ze masz racje
pozdrawiam
Ha! Ten twoj preamp probkuje do 48kHz w ADAT'cie. Wiec po jablkach, topic mozna zamykac....
widocznie to, ze ma opcje wyjscia 96 khz tyczy sie konsumenckiej cyfry a nie adat. hmmm..szkoda
dzieki za rozmowe
pozdrawiam
dzieki za rozmowe
pozdrawiam...
Probkowanie 96kHz w ADAT to tzw. Double Speed. Gwarantuje ta opcje technologia S/MUX, wiec do komunikacji tym protokolem potrzebne sa urzadzenia operujace w S/MUX.
Powodzenia
pozdr
dzieki za rozmowe
pozdrawiam...
Probkowanie 96kHz w ADAT to tzw. Double Speed. Gwarantuje ta opcje technologia S/MUX, wiec do komunikacji tym protokolem potrzebne sa urzadzenia operujace w S/MUX.
Powodzenia
pozdr