a czytany tekst to juz nie wokal?
hmmm
Usuwanie pogłosu z nagrania
Re: Usuwanie pogłosu z nagrania
...a czytany tekst to juz nie wokal?
hmmm...
A czy osoba czytająca tekst np. w radio to woklaista czy lektor?
wokal
Jeśli mój post był za mało treściwy: Nagrania czytanego tekstu przez lektora w pomieszczeniu do tyłka. Lektor wyjechał, więc nie ma mowy o powtarzaniu. Pomieszczenie jak stało tak stoi dalej - do ewentualnego spróbkowania pogłosu. W miksie tekst ma być z delikatnym (pisane przez duże D) podkładem muzycznym.
pozdrawiam
hmmm...
A czy osoba czytająca tekst np. w radio to woklaista czy lektor?
wokal
Jeśli mój post był za mało treściwy: Nagrania czytanego tekstu przez lektora w pomieszczeniu do tyłka. Lektor wyjechał, więc nie ma mowy o powtarzaniu. Pomieszczenie jak stało tak stoi dalej - do ewentualnego spróbkowania pogłosu. W miksie tekst ma być z delikatnym (pisane przez duże D) podkładem muzycznym.
pozdrawiam
drummer
Nagrania czytanego tekstu przez lektora w pomieszczeniu do tyłka. Lektor wyjechał, więc nie ma mowy o powtarzaniu. Pomieszczenie jak stało tak stoi dalej - do ewentualnego spróbkowania pogłosu.
Mozesz dac jakas probke tego nagrania? Z powietrza ciezko cos wymyslec.
[addsig]
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...
Mogę, tylko nie w tej chwili. Na razie to tylko słyszałem, a właściwie oglądałem bo to jest filmik. Jak tylko dostanę zrzut z kamery to coś wytne i prześlę na maila ok?
...
Mogę, tylko nie w tej chwili. Na razie to tylko słyszałem, a właściwie oglądałem bo to jest filmik. Jak tylko dostanę zrzut z kamery to coś wytne i prześlę na maila ok?
drummer