Koncert U2
Słyszałem i czytałem bardzo negatywne wypowiedzi na temat nagłośnienia tego koncertu.
Jak było w rzeczywistości niewiem? nie byłem. Ktoś był? Jakie wrażenia.

www.homstudio.com.pl
- Marc.De.Marx
Re: Koncert U2
a gdzie byl ten koncert i kiedy to bylo ?
- AlfonsoRodeo
A wracajac do tematu U2. Czy system, ktory tam gral to nie czasem slynny X-Array, na ktorym lubili bardzo grac The Rolling Stones? Front skladal sie z 80 paczek na strone (lacznie 160) + doglosnienia. Czy ktos moglby zweryfikowac moja wiedze w tym kierunku?
...A wracajac do tematu U2. Czy system, ktory tam gral to nie czasem slynny X-Array, na ktorym lubili bardzo grac The Rolling Stones? Front skladal sie z 80 paczek na strone (lacznie 160) + doglosnienia. Czy ktos moglby zweryfikowac moja wiedze w tym kierunku?...
Nie pytaj bo pewno za chwilkę jeden cwaniak z drugim zacznie pieprzyc o duperelach nie majacych niz wspolnego z tematem!
ale jako ze kraj jest demokratyczny wiec moga sobie na to pozwolic;)
i niech im z tym dobrze bedzie!
Nie pytaj bo pewno za chwilkę jeden cwaniak z drugim zacznie pieprzyc o duperelach nie majacych niz wspolnego z tematem!

ale jako ze kraj jest demokratyczny wiec moga sobie na to pozwolic;)
i niech im z tym dobrze bedzie!

...**********************
Obstawiam na Pana Miecia z 2 kilo na strone Hand Boxa i LDM-a
...
Jak czytam takie odpowiedzi to mnie mdli . Po co sie odzywasz jak nie wiesz i sie w dodatku nie znasz? Nic smiesznego nie napisałeś człowieku! Ktoś zadał kulturalnie pytanie to się schowaj w tłum jak nie znasz odpowiedzi a posty sobie nabijaj na innych forach.
...
... i sie w dodatku nie znasz?... - chyba z mojej wypowiedzi nie wynika, że się nie znam
no chyba, że jesteś jasnowidzem
Obstawiam na Pana Miecia z 2 kilo na strone Hand Boxa i LDM-a

Jak czytam takie odpowiedzi to mnie mdli . Po co sie odzywasz jak nie wiesz i sie w dodatku nie znasz? Nic smiesznego nie napisałeś człowieku! Ktoś zadał kulturalnie pytanie to się schowaj w tłum jak nie znasz odpowiedzi a posty sobie nabijaj na innych forach.

...Słyszałem i czytałem bardzo negatywne wypowiedzi na temat nagłośnienia tego koncertu.
Jak było w rzeczywistości niewiem? nie byłem. Ktoś był? Jakie wrażenia....
Wrazenia muzyczne super !!! Dla mnie byl to klubowy koncert tyle ze na stadione dla 80 tys. widzow. Panowie z U2 zachowywali sie naturalnie bez szołmeństwa zbędnego i wogole byli swietni. Co do jakosci dzwieku, to istotnie przyznam, ze gitara byla strasznie skrzekliwa, chyba ze to moje subiektywne odczucie, bo stalem z boku prawie przy samych przodach

Wrazenia muzyczne super !!! Dla mnie byl to klubowy koncert tyle ze na stadione dla 80 tys. widzow. Panowie z U2 zachowywali sie naturalnie bez szołmeństwa zbędnego i wogole byli swietni. Co do jakosci dzwieku, to istotnie przyznam, ze gitara byla strasznie skrzekliwa, chyba ze to moje subiektywne odczucie, bo stalem z boku prawie przy samych przodach