Mikrofony w Sejmie

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
SONATA
Re: Mikrofony w Sejmie

Post autor: SONATA » sobota 06 lis 2004, 22:59

...Witam,

czy ktoś wie jakie są zainstalowane mikrofnony na mównicy w sejmie? Są nietypowo ustawione i czy mozna je zastosować do studia?

?...

Gdzieś kiedyś czytałem, że SHURE.
muzyk z zawodu

Awatar użytkownika
rednacz

Post autor: rednacz » niedziela 07 lis 2004, 22:11

czy ktoś wie jakie są zainstalowane mikrofnony na mównicy w sejmie? Są nietypowo ustawione i czy mozna je zastosować do studia?

Czy to jakas prowokacja polityczna? Uprzedzam, ze EiS zawsze byla z dala od polityki i dzieki temu (mam nadzieje) doczekamy setnego numeru, ktory wyjdzie w styczniu :-). I kolejnych kilkuset...

W Sejmie RP sa mikrofony Gefell, zrealizowane w technologii line array, ktora ma zastosowanie takze w przypadku mikrofonow. Przy stanowisku Marszalka znajduja sie mikrofony Clock Audio, ktory - jak zobaczyl jak fajnie dzialaja na mownicy - tez chcial miec takie, zeby go bylo slychac i na siedzaco, i na stojaco. Ale w jego wypadku bylo z tym troche problemow technicznych...

W kazdym razie po tym poscie prosze mnie nie wzywac przed Komisje Sejmowa w sprawie Orlenu.
TW

DogHead

Post autor: DogHead » poniedziałek 08 lis 2004, 16:42

... A ta sala jest, albo była za lustrami weneckimi? ...

Nie wiem kto lub co jest inspiracja zadawanych tu pytan ale ja nie mam nic wiecej do powiedzenia na ten temat.

A teraz chyba polece do Stanow bo cos sie kiepsko czuje...

3Head

Post autor: 3Head » poniedziałek 08 lis 2004, 17:37

tylko ciekawe czy wrocisz..

Aha, zadna notka od lekarzy Cie nie usprawiedliwia z niestawienia sie.. na forum oczywiscie .

ODPOWIEDZ