...Jesli jestes w stanie pomóc koledze w skrajnej desperacji to napisz na mojego @ . Kumpel wywalił kase na md aby nagrywac próby :) i teraz ma problem .
Co tu wiele mowic...co nagram w terenie to przegrywam za pomoca innego MD wyposazonego w wyjscie cyfrowe... niestety nie dziala toto dla trybow LP, wtedy juz tylko analog zostaje
Jak kolega nagrywa proby to pewnie i wyjsciem analogowym niewiele straci.
Niestety to trwa odpowiednio dluuuuuugoooooo....
...
Czyli usb w md nie da sie zmusic jakims softem albo jakos inaczej do wysłania na Pc?
Miniaturowa nagrywarka
Re: Miniaturowa nagrywarka
Czyli usb w md nie da sie zmusic jakims softem albo jakos inaczej do wysłania na Pc?
Przeszukiwanie inetu pod tym katem dalo tylko dostep do setek mniej czy bardziej rozalonych/rozwscieczonych opinii.
Na razie no way, jak kiedys znajdziesz taki soft to nie zapomnij sie pochwalic...
Przeszukiwanie inetu pod tym katem dalo tylko dostep do setek mniej czy bardziej rozalonych/rozwscieczonych opinii.
Na razie no way, jak kiedys znajdziesz taki soft to nie zapomnij sie pochwalic...
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
- mr-hammond
NET MD ma jeszcze 1000 wyjatkowo upierdliwych zabezpieczen (wszystkie rownie wkurzajace jak proste do obejscia), ale to nie temat na ten watek.
...
A po tych słowach myslałem ze cos wiesz wiecej niz ja
pozdrawiam
PAWEŁ
...

pozdrawiam
PAWEŁ

...NET MD ma jeszcze 1000 wyjatkowo upierdliwych zabezpieczen (wszystkie rownie wkurzajace jak proste do obejscia), ale to nie temat na ten watek.
...
Chodzilo mi o te kretynskie 3x checkout i koniecznosc przekodowywania wszytkiego do "zabezpieczonego" formatu. Sprawa po prostu trywialna w obejsciu, ale denerwuje. No i wymaga troche miejsca na dysku...
...

Chodzilo mi o te kretynskie 3x checkout i koniecznosc przekodowywania wszytkiego do "zabezpieczonego" formatu. Sprawa po prostu trywialna w obejsciu, ale denerwuje. No i wymaga troche miejsca na dysku...
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
......NET MD ma jeszcze 1000 wyjatkowo upierdliwych zabezpieczen (wszystkie rownie wkurzajace jak proste do obejscia), ale to nie temat na ten watek.
...
Chodzilo mi o te kretynskie 3x checkout i koniecznosc przekodowywania wszytkiego do "zabezpieczonego" formatu. Sprawa po prostu trywialna w obejsciu, ale denerwuje. No i wymaga troche miejsca na dysku... ...
Czy ktoś mógłby mi podać modele minidysków zaopatrzone w wyjście cyfrowe (s/pdif)? Nie ważne czy elektryczne czy światłowodowe.
Najlepiej przenośnych minidysków...
KP
...

Chodzilo mi o te kretynskie 3x checkout i koniecznosc przekodowywania wszytkiego do "zabezpieczonego" formatu. Sprawa po prostu trywialna w obejsciu, ale denerwuje. No i wymaga troche miejsca na dysku... ...
Czy ktoś mógłby mi podać modele minidysków zaopatrzone w wyjście cyfrowe (s/pdif)? Nie ważne czy elektryczne czy światłowodowe.
KP
- minimalmusic
KP...
hm, nie wiem jak chcesz zmiescic w przenosnym minidiscu wyjscie spdif ;>
nie ma przenosnych md z wyjsciem cyfrowym (choc przyznam, ze interesowalem sie tym spory czas temu, jak kupowalem model mzr900, takze moglo sie juz cos zmienic.. a jesli juz, to predzej bedzie wyjscie optical)
KP...
hm, nie wiem jak chcesz zmiescic w przenosnym minidiscu wyjscie spdif ;>
nie ma przenosnych md z wyjsciem cyfrowym (choc przyznam, ze interesowalem sie tym spory czas temu, jak kupowalem model mzr900, takze moglo sie juz cos zmienic.. a jesli juz, to predzej bedzie wyjscie optical)