...Nie mam tego kompresora, ale bardzo mocno na niego choruję, to będzie mój następny zakup. Nie jest to sprzęt tak rozreklamowany jak berindżery**********************
a co to są berindżery?:) Firma jest chyba niemiecka, nie angielska/amerykanska? :)
Sixtus
Jaki kompresor?
Re: Jaki kompresor?
......Nie mam tego kompresora, ale bardzo mocno na niego choruję, to będzie mój następny zakup. Nie jest to sprzęt tak rozreklamowany jak berindżery**********************
a co to są berindżery?:) Firma jest chyba niemiecka, nie angielska/amerykanska? :)
Sixtus
...
No właśnie!!! Smiać mi sie chce jak bardzo często słysze ludzi opowiadających o sprzęcie i wrzucających ciągle - "nie to co berindżer". Zdarza sie to nawet w sklepach muzycznych gdzie obsługujący daje mi taki popis elokwencji w jezykach obcych.
Ludzie!!! Jak nie umiecie gadać po obcemu to nie starajcie siue udawać ze gadacie bo kulawo wam to wychodzi!
Behringer to po polsku Beringer i koniec.
Sixtus
...
No właśnie!!! Smiać mi sie chce jak bardzo często słysze ludzi opowiadających o sprzęcie i wrzucających ciągle - "nie to co berindżer". Zdarza sie to nawet w sklepach muzycznych gdzie obsługujący daje mi taki popis elokwencji w jezykach obcych.
Ludzie!!! Jak nie umiecie gadać po obcemu to nie starajcie siue udawać ze gadacie bo kulawo wam to wychodzi!
Behringer to po polsku Beringer i koniec.
Re: Jaki kompresor?
Behringer to po polsku Beringer i koniec....
Jawohl!!! Herr OberSturm......;-)
Jawohl!!! Herr OberSturm......;-)

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...