MIDI steruje tylko czyms w rodzaju wirtualnego footswitcha - zwierajac jego obwody przez przekazniki, a te wlaczaja odpowiednie kanaly w piecu. Ot i cala filozofia ;)
Być może coś takiego powstanie gdzieś za miesiąc, ktoś o coś podobnego zdaje się mnie prosił ;)
Zmiana kanałów w piecu przez MIDI - jakie urządzenie?
- JankoMuzykant
- Kontakt:
Re: Zmiana kanałów w piecu przez MIDI - jakie urządzenie?
...MIDI steruje tylko czyms w rodzaju wirtualnego footswitcha - zwierajac jego obwody przez przekazniki, a te wlaczaja odpowiednie kanaly w piecu. Ot i cala filozofia ;)
Być może coś takiego powstanie gdzieś za miesiąc, ktoś o coś podobnego zdaje się mnie prosił ;)...
Nie wiem, czy nie daruje sobie ;-( Wroce chyba do TC. Juznie mam cierpliwosci ;)
Jacek
Być może coś takiego powstanie gdzieś za miesiąc, ktoś o coś podobnego zdaje się mnie prosił ;)...
Nie wiem, czy nie daruje sobie ;-( Wroce chyba do TC. Juznie mam cierpliwosci ;)
Jacek
...Jacku! Behringer FCB1010 może służyć również jako MIDI Switching system?
Pod warunkiem, ze wystarcza ci dwa obwody przelaczajace. Tylko tyle ma Behringer. Np. Nobels ma 4...
M

Pod warunkiem, ze wystarcza ci dwa obwody przelaczajace. Tylko tyle ma Behringer. Np. Nobels ma 4...
M
- Token_Ring
MIDI steruje tylko czyms w rodzaju wirtualnego footswitcha - zwierajac jego obwody przez przekazniki, a te wlaczaja odpowiednie kanaly w piecu. Ot i cala filozofia ;)
No, fakt - nie jest skomplikowane

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka