Kompresor wielopasmowy
.
zciagnołem Fajny Kompresorek :) działa itd, MB ty masz zawsze dobre pomysły ,...
********************** porownywałem Efekt koncowy ....... hmm, no PSP Vintyge działa jednal lepiej, Lecz w tym darmowym Kompresorku podoba mi sie Graficzny Interface, prosty i zrozumiały .
zciagnołem Fajny Kompresorek :) działa itd, MB ty masz zawsze dobre pomysły ,...
********************** porownywałem Efekt koncowy ....... hmm, no PSP Vintyge działa jednal lepiej, Lecz w tym darmowym Kompresorku podoba mi sie Graficzny Interface, prosty i zrozumiały .
Re: Kompresor wielopasmowy
...
Odpowiadając na początkowe pytanie w tym wątku również polecam VW, a na początek proponuję pobawić się darmowym C3:
http://www.ismusic.ne.jp/slim_slow_slider/vst/index.html#c3...
Zajrzalem na te strone ale bez pobierania japonskich znakow
Pobralem wtyczke, rozpakowalem...i nic w folderze znalazlem tylko dwa zdjecia i skrot do strony...a instalki nie ma?!Czyzby plik dll sam sie umiescil tam gdzie trzeba?!Chyba nie bo wtyczki nie widze....??!!
Odpowiadając na początkowe pytanie w tym wątku również polecam VW, a na początek proponuję pobawić się darmowym C3:
http://www.ismusic.ne.jp/slim_slow_slider/vst/index.html#c3...

-->play your reason system<--

to wtyczka w formacie VST - przekopiuj ten plik *dll do odpowiedniego folderu i po sprawie
hmm ... dosc dobrym kompresorem wielopasmowym jest izotope-ozone ... dodatkowo ma on blok efektow ( reverb itp ) ,equalizer ,exciter itp.to w sumie jest taka multi-wtyczka tylko ze dosc wymagajaca :( ... ( dlatego tez razcej nadaje sie do koncowego miksu ) - dokumentacja+manual mozna sciagnac z strony izotope ...
jako 'zwykly' kompresor polecam ci timeworksa- compressor x ... taki maly czerwony rack ... mi on odpowiada ( na slady ) ale nie kazdemu podobaja sie efekty jego pracy ... coz:) pozdro.
jako 'zwykly' kompresor polecam ci timeworksa- compressor x ... taki maly czerwony rack ... mi on odpowiada ( na slady ) ale nie kazdemu podobaja sie efekty jego pracy ... coz:) pozdro.
Quote: |
jako 'zwykly' kompresor polecam ci timeworksa- compressor x ... taki maly czerwony rack ... mi on odpowiada ( na slady ) ale nie kazdemu podobaja sie efekty jego pracy ... coz:) pozdro.... |
dla mnie jego efekt pracy zupełnie nie pasuje , ale to tylko moja subiektywna opinia.
Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
no wlasnie ... :) sam widzisz powyzej :) ... kazdy ma jakis wyrobiony ,wlasny gust ... :) pozdro.:)
Dzięki za wszelkie sugestie!!! ale prucz wypowiedzi djx76 , że TC Finalizer jest świetny nic nie było mowy o Hardware np. Quantum II ?...
P.S zaglądajcie na feelsound (chat)

P.S zaglądajcie na feelsound (chat)
...Dzięki za wszelkie sugestie!!! ale prucz wypowiedzi djx76 , że TC Finalizer jest świetny nic nie było mowy o Hardware np. Quantum II ?...
P.S zaglądajcie na feelsound (chat) ...
Jestem uzytkownikiem TC Finalizr , i powiem tak, działa ale nie powala na kolana,ma nie praktyczne Menu i brakuje mu kilku funkcji np, BYPASS poszczegolnych pasm , widziałem Quantum i jesli miał bym robic zakupo , to wybrał bym go Własnie

P.S zaglądajcie na feelsound (chat) ...
Jestem uzytkownikiem TC Finalizr , i powiem tak, działa ale nie powala na kolana,ma nie praktyczne Menu i brakuje mu kilku funkcji np, BYPASS poszczegolnych pasm , widziałem Quantum i jesli miał bym robic zakupo , to wybrał bym go Własnie
Quote: |
Jestem uzytkownikiem TC Finalizr , i powiem tak, działa ale nie powala na kolana,ma nie praktyczne Menu i brakuje mu kilku funkcji np, BYPASS poszczegolnych pasm , widziałem Quantum i jesli miał bym robic zakupo , to wybrał bym go Własnie ... |
spoko a finalizera oddaj dla mnie - gwiazdka się zbliża -

Nigdy nie wdawaj się w dyskusje z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu-następnie pokona doświadczeniem :)
spoko a finalizera oddaj dla mnie - gwiazdka się zbliża -

Ale co ty bys z tym robił ?