Przeróbki wzmacniaczy?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
DogHead
Re: Przeróbki wzmacniaczy?

Post autor: DogHead » poniedziałek 03 lis 2003, 13:25

Jim Marshall.

Osobiscie? Szczerze watpie...

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » poniedziałek 03 lis 2003, 21:38

...Mam pytanko: kto we Wroclawiu albo gdzies na Dolnym Slasku przerabia wzmacniacze?

nie wiem kto we wrocku ale napisz na adres . to moj kolega - moze cos doradzi w sprawie tej przerobki..

a jesli masz pytania lub watpliwosci - pisz do mnie..

unizenie klaniam :)
uniżenie kłaniam :-)

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » wtorek 04 lis 2003, 00:34

nie wiem kto we wrocku ale napisz na adres . to moj kolega - moze cos doradzi w sprawie tej przerobki..

a jesli masz pytania lub watpliwosci - pisz do mnie..

unizenie klaniam :)...

Z przykrością muszę odradzić tego gościa, miałem z nim bardzo przykrą sytuację i mój kolega również Niestety facet nie jest taki dobry, za jakiego się podaje, a wręcz przeciwnie. Nie jestem elektronikiem, ale zobaczyłem, że to co robi to całkowita amatorka Dlatego stanowczo odradzam. Lepiej już pojechać do Warszawy i oddać sprzęt w ręce zawodowca.

gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 04 lis 2003, 11:02

Z przykrością muszę odradzić tego gościa, miałem z nim bardzo przykrą sytuację i mój kolega również Niestety facet nie jest taki dobry, za jakiego się podaje, a wręcz przeciwnie.

Mr Hardi - takie slowa z Panskich ust na publicznym forum to juz lekka przesada :) Z przykroscia musze odradzic kontakty z Panem - skoro osmiela sie Pan bezpodstawnie podwazac umiejetnosci i wiarygodnosc mojego kolegi w publicznym miejscu.. Zwlaszcza ze ja znam pare osob ktore sa zadowolone z jego uslug oraz czesto bezinteresownej pomocy jaka okazal im.. Te slowa uderzaja rowniez we mnie - poniewaz to ja czesto polecam uslugi mojego kolegi - a ja sobie nie pozwole na publiczne opluwanie mojej osoby :) Rozumiesz Pan ?

Zalatwiaj Pan swoje nie do konca jasne sprawy z dala od mojego kolegi i ode mnie :)

zegnam.

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » wtorek 04 lis 2003, 11:41

Quote:

Mr Hardi - takie slowa z Panskich ust na publicznym forum to juz lekka przesada :) Z przykroscia musze odradzic kontakty z Panem - skoro osmiela sie Pan bezpodstawnie podwazac umiejetnosci i wiarygodnosc mojego kolegi w publicznym miejscu.. Zwlaszcza ze ja znam pare osob ktore sa zadowolone z jego uslug oraz czesto bezinteresownej pomocy jaka okazal im.. Te slowa uderzaja rowniez we mnie - poniewaz to ja czesto polecam uslugi mojego kolegi - a ja sobie nie pozwole na publiczne opluwanie mojej osoby :) Rozumiesz Pan ?

Zalatwiaj Pan swoje nie do konca jasne sprawy z dala od mojego kolegi i ode mnie :)

zegnam....

Ty zachęcasz do współpracy z nim, a ja mam prawo odradzić. Nie bez powodu to robię. Ja jestem bardzo NIEZADOWOLONY ze współpracy z nim i mój kolega również jest NIEZADOWOLONY. Wiem również o innych osobach, które też są NIEZAOWOLONE.

Czy mam wymieniać powody tego NIEZADOWOLENIA?

gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 04 lis 2003, 12:34

Wiem również o innych osobach, które też są NIEZAOWOLONE.

Mr Hardi - wymien Pan te niezadowolone osoby - oczywiscie poza Panem oraz Panskim kolega.. co do kolegi - to wolalbym zeby wypowiedzial sie sam a nie poprzez Pana :)..

czekam :)

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 04 lis 2003, 12:54

Dodam od siebie:

Ja nie znam zadnej niezadowolonej ze wspolpracy z moim kolega osoby..

Oczywiscie poza Panem oraz Panskim kolega Mr Hardi ktory to kolega jeszcze nie wypowiedzial ani jednego slowa skargi - wszystko co Pan piszesz - to na razie tylko Panskie slowa..

Ja owszem jestem bardzo zadowolony - wlasnie pare dni temu otrzymalem swoj preamp lampowy ktory oddalem koledze do podrasowania - i jestem zadowolony z efektu ! Lepszy sound..zniknely brumy i szumy..

Dodam ze Mr leszek Cichonski wypowiadala sie bardzo pochlebnie o wzmacniaczu krzyska podczas jednej z imprez i wiele innych znanych mi osob TEZ..

Poza tym - ja uwazam ze to nie jet miejsce na takie dyskusje..

Chcesz Pan odradzac to pan odradzaj Mr Hardi - prawda jak oliwa i tak na wierzch wyplynie..

Nieniejszym koncze te dyskusje - poniewaz ja takze wystepuje tu jako oredownik mojego kolegi - poprosze go - sam sie wypowie :)

to wszystko.

Awatar użytkownika
pawello
Kontakt:

Post autor: pawello » wtorek 04 lis 2003, 13:07

sorka za literufki pozostalych forumowiczow...

oraz przede wszystkim - Mr Leszka cichonskiego oraz Krzyska za male literki...

Pospiech jest zlym doradca ;)

unizenie klaniam :)

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » wtorek 04 lis 2003, 13:10

Quote:

Mr Hardi - wymien Pan te niezadowolone osoby - oczywiscie poza Panem oraz Panskim kolega.. co do kolegi - to wolalbym zeby wypowiedzial sie sam a nie poprzez Pana :)..

czekam :)

Panie Pawello widzę, że ta dyskusja nie ma sensu. Ja odradzam i mój kolega również.
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
Hardi

Post autor: Hardi » wtorek 04 lis 2003, 14:45

Quote:

...a czy moze to ten kolega z ktorego jestes tak niezadowolony zrobil ci te koncowkę która tak zachwalasz na allegro, czy moze ktoś inny?

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=17467930...

Tak to ta, tylko, że przeszła PROFESJONALNE przerobienie itd. Teraz to zupełnie inna końcówka, gdybym był zadowolony, to nie ładowałbym kasy w nią i nie przerabiał. Gdy zaczęła nawalać to gość olał sprawę. Wystarczyło tylko spojrzeć do środka, aby przekonać się o totalnej amatorce, ale teraz jest naprawdę OK. Dlatego nie polecam tego gościa, bo zlewa sprawę jak tylko coś jest nie tak, no i to jak w środku wyglądała.

Teraz jest git, ale ja planuję kupić głowę Rivera
gadu-gadu 4021735

ODPOWIEDZ