Ceny już znam po za sklejką i póki co nadal uważam że mogę sprezdać dużo taniej. Odnośnie solidności, to ja po prostu będę robił to dłużej przez brak doświadczenia co nie znaczy że będzie gorzej!
[addsig]
Ceny już znam po za sklejką i póki co nadal uważam że mogę sprezdać dużo taniej. Odnośnie solidności, to ja po prostu będę robił to dłużej przez brak doświadczenia co nie znaczy że będzie gorzej!
Chodzi o to że właśnie wszędzie są stosowane sklejki z powłoką fenylową jeśli chodzi o te produkty.
...
Chodzi o to że właśnie wszędzie są stosowane sklejki z powłoką fenylową jeśli chodzi o te produkty.
...
Ale robią tez skrzynie nie ze sklejek tylko z materiału coś w rodzaju aluminium. Nie wiem jak to się nazywa.
Przed chwilą znalazłem materiał o nazwie twarde pcv jest nie co tańszy i przy tym bardziej lekkiale wydaje mi się że to by byo chyba znacznie lepsze rozwiazanie.. Co myślicie koledzy? Nie znalazłem skrzyń o ścianach z pcv.
Mam na myśli płyty pcv -polichlorek vinilu spieniony lub lity.
...
...
...
Ale robią tez skrzynie nie ze sklejek tylko z materiału coś w rodzaju aluminium. Nie wiem jak to się nazywa....
Zdecydowanie 90% skrzyń transportowych to sklejka.
Podjąłem decyzję... Skrzynie będą z tworzywa PCW spienionego. Dzięki temu będą mniej ważyć a trwałość ta sama. Może będą trochę droższe niż przewidywałem, ale na pewno nie droższe niż u konkurencji.
Będę pierwszą osobą na Polskim rynku która będzie sprzedawać skrzynie z tworzywa. W przyszłości rozważę okucia z nylonu a nie z metalu.
Pamiętam jak założyłem pierwszy temat sprzedam coś tam od razu dostałem upomnienie i fakt należało się, nie zapoznałem się do końca z regulaminem, ale z całym szacunkiem człowiek tu ogłasza się że coś zrobi taniej i nikt nie reaguje ? Dostał już zamówienia :) Gratuluje i powodzenia życzę, aczkolwiek zasady zasadami.