...A gdzie w mojej odpowiedzi jest szyderstwo?
Chylę czoła MB za wiedzę i doświadczenie, bo i mi zdarzało prowadzić z Tobą bardzo konstruktywne dyskusje, ale całkiem obiektywnie muszę się niestety zgodzić nie tyle co do szyderstwa, co do dużej dozy sarkazmu w większości Twoich postów.
...co nie zmienia faktu, że wywieranie presji na forum w celu uzyskania natychmiastowej odpowiedzi, to nienajlepszy sposób na korzystanie z forumowej życzliwości :)...
Masz racje najlepiej troszkę tylko pobesztać sąsiada (w końcu moze sie obrazić i juz w przyszłości nie odpowiadać) ale zaraz zgnoić gościa gwoli "przeciwwagi".
cyt wywieranie presji na forum w celu uzyskania natychmiastowej odpowiedzi - 6 godzin po pojawieniu się posta który "spada" w dół i może nikt go nie obejrzy , pojawienie się grzecznie zadanego pytania, nazywasz presją "natychmiastowej odpowiedzi?" Ile razy widać posty "jutro mam nagranie proszę o ....."
Zresztą pytałem czy w takim razie iść na inne forum nie bez racji. Powtórzę: może po prostu nikt nie nagrywa na żywo klasyki z forumowiczów.