......Bardzo interesujący jest ten model CME co podał pan Wojciech, nie mogę znaleźć w necie informacji co do ceny w Polsce jak i wagi. Na stronie cme są tylko wymiary. Czy klawiatury ważone CME są warte uwagi?...
Informacje o ZSC 76 są mocno enigmatyczne. Z tych dostępnych można wynieść, iż cena tej klawiatury będzie kształtowała się w okolicach 500$, oraz, że... nie będzie lekką - jakieś 30 kg(!?). W Polsce dystrybutorem CME jest firma Audiostacja, produkt nie jest jeszcze dostępny. Wcześniejsze modele CME z hammer action mają zarówno swych przeciwników jak i sympatyków - samo życie. Na Twym miejscu, na dzień dzisiejszy, przyjrzałbym się wnikliwie także Studiologic VMK-176/188 Plus. ...
Dziękuję jeszcze raz, na 90 % zdecydowałem się na cme. Studiologic są za drogie dla mnie. Jak tylko się pojawi w sprzedaży to kupuję. Szkoda że kółek modulacyjnych nie umieścili nad klawiaturą, byłaby jeszcze bardziej compact. Jest na niej dużo miejsca że spokojnie postawię na niej klawiaturkę m-key i netbooka.