Komplete 5 w promocji
Jesteśmy w Europie od dawna, sklepy Europejskie wysyłają do Polski bez problemu, paczkę masz w domu po 2-3 dniach i nikt nie zdziera z Ciebie dodatkowej kasy za import (tak jak to robią polskie sklepy). Po prostu zamówcie od Native Instruments. Jedynym problemem może być forma zapłaty - niektóre sklepy przyjmują PayPal, niektóre tylko kartę kredytową. Ale nie jest to tak, jak brzmi - karta nie musi być kredytowa. Wystarczy najzwyklejsza bankomatowa tzw. przedpłatowa czyli podstawowa karta Inteligo czy mBank.
PayPal też akceptuje powyższe karty. Nie muszą być kredytowe. Podobnie z zapłatą za bilet lotniczy i w innych sklepach internetowych.
- Piotr
dzięki za info - nie wpadło mi do głowy by popatrzyć na stronie native - sobie zakupiłem ze strony NI.
Re: Komplete 5 w promocji
......karta nie musi być kredytowa. Wystarczy najzwyklejsza bankomatowa tzw. przedpłatowa czyli podstawowa karta Inteligo czy mBank....
nie do konca sie z tym zgodze, bo to juz zalezy od danego sklepu.. czasem wystarczy zwykla plaska karta, ale czasami niestety niezbedna jest wypukla kredytowa - nie ma tutaj zasady..
kredytowka rowniez przestala byc niezbedna, jak to bylo jeszcze niedawno w paypalu, wiec platnosci nie sa jakos specjalnie utrudnione..
[addsig]
nie do konca sie z tym zgodze, bo to juz zalezy od danego sklepu.. czasem wystarczy zwykla plaska karta, ale czasami niestety niezbedna jest wypukla kredytowa - nie ma tutaj zasady..
kredytowka rowniez przestala byc niezbedna, jak to bylo jeszcze niedawno w paypalu, wiec platnosci nie sa jakos specjalnie utrudnione..
na paypal można dodawać środki z rachunku bankowego
...nie do konca sie z tym zgodze, bo to juz zalezy od danego sklepu.. czasem wystarczy zwykla plaska karta, ale czasami niestety niezbedna jest wypukla kredytowa - nie ma tutaj zasady..
Byćmoże, na razie nie spotkałem się z problemem zakupów przez internet. Płacę kartą Inteligo (najzwyklejszą - ona ma te dodatkowe 3 cyferki z tyłu). Do tej pory płaciłem w Soundsonline, Soundsonline-Europe, BestService, Amazon, Audiomidi. Nigdy nie było problemów.
Z fakturą vat, faktycznie to może być bardziej skomplikowane. Mniej - jeśli masz VAT EU, wtedy VATu nie płacisz już w sklepie, dostajesz fakturę pocztą i odliczasz bez problemu (na podstawie kursu z dnia zaksięgowania przelewu).
- Piotr
...
http://sklep.fabrykadzwieku.net.pl/Studio/Programy/Komplete-5.html
Tu niby cena jest promocyjna....
I nie tylko, MBS też ma na to promocję. Jeszcze dzisiaj do nich zadzwonię i się upewnię.
...
...
http://sklep.fabrykadzwieku.net.pl/Studio/Programy/Komplete-5.html
Tu niby cena jest promocyjna....
I nie tylko, MBS też ma na to promocję. Jeszcze dzisiaj do nich zadzwonię i się upewnię.
...
I niestety jak to się mówi "dupa zimna". Dzwoniłem do Fabryki dźwięku- wyprzedane, dzwoniłem do MBS- wyprzedane. No i chyba na tym koniec
Pozdro
- Soundscape
- Kontakt:
I niestety jak to się mówi "dupa zimna". Dzwoniłem do Fabryki dźwięku- wyprzedane, dzwoniłem do MBS- wyprzedane. No i chyba na tym koniec
Pozdro
...
Witam!
Dotarła do mnie informacja, iż jest jeszcze nadzieja na nową dostawę Komplete 5. Nic nie jest pewne, ale w połowie tygodnia będzie wszystko wiadome już.
Pożyjemy, zobaczymy.
Dotarła do mnie informacja, iż jest jeszcze nadzieja na nową dostawę Komplete 5. Nic nie jest pewne, ale w połowie tygodnia będzie wszystko wiadome już.
Pożyjemy, zobaczymy....
Nom, w kilku sklepach też mi tak sugerowano.