wzialbym mpd32 (troszke drogie - ewentualnie mpd 24) bo to swietny sterownik :) przy okazji a do tego dobra klawke z syntezatorem
sry syntezator z dobra klawka :)
Wielofunkcyjny kombajn
Re: Wielofunkcyjny kombajn
Niestety jestem BARDZO ograniczony budżetowo
Gdyby nie to, sprawiłbym sobie tą klawkę z AKAIA i Clavie w racku.
Mój budżet to 1500 złotych- niestety...

Gdyby nie to, sprawiłbym sobie tą klawkę z AKAIA i Clavie w racku.
Mój budżet to 1500 złotych- niestety...
Stay Psychedelic People!
...Mój budżet to 1500 złotych- niestety......
Toż nie mogłeś od razu powiedzieć, że masz tyle do wydania?
Klawiatura Ci się zacięła czy inne cóś?
[addsig]
Toż nie mogłeś od razu powiedzieć, że masz tyle do wydania?
Klawiatura Ci się zacięła czy inne cóś?
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
Byłem w drobnym pośpiechu i nie zdążyłem wypisać najważniejszej kwestii- mea culpa.
Stay Psychedelic People!
...Byłem w drobnym pośpiechu i nie zdążyłem wypisać najważniejszej kwestii- mea culpa....
No takie rzeczy to tylko w ERZE
używek poszukaj (używanych w sensie, a na bronka może i styknie
)
No takie rzeczy to tylko w ERZE

używek poszukaj (używanych w sensie, a na bronka może i styknie

Chyba wezmę xStation ;) albo tone porta- zobaczymy która oferta będzie korzystniejsza ;)
Stay Psychedelic People!
...Chyba wezmę xStation ;) albo tone porta- zobaczymy która oferta będzie korzystniejsza ;)...
zainteresuj się novation ReMOTE SL (25/37/61). Klawiatura przyzwoita, ma gałki, suwaki, pady, X-Y i wyświetlacze. a od kilku dni jest do pobrania automap 3.0 z kilkoma nowymi cechami i 'usprawnieniami'..
zainteresuj się novation ReMOTE SL (25/37/61). Klawiatura przyzwoita, ma gałki, suwaki, pady, X-Y i wyświetlacze. a od kilku dni jest do pobrania automap 3.0 z kilkoma nowymi cechami i 'usprawnieniami'..
Całkiem fajna rzecz- tylko, że najbardziej mi chyba zależy na połączeniu klawiatury sterującej z minimum 8 gałami wraz z interfejsem audio.
Stay Psychedelic People!
...Całkiem fajna rzecz- tylko, że najbardziej mi chyba zależy na połączeniu klawiatury sterującej z minimum 8 gałami wraz z interfejsem audio....
no tak, interfejsu audio toto nie ma, ale jako klawiatura i control surface spisuje się nieźle.
no tak, interfejsu audio toto nie ma, ale jako klawiatura i control surface spisuje się nieźle.