I jak Joachim - dziala?
Zacytuje sam siebie z wypowiedzi wczesniej:
"[...] przestaje dzialac linkowanie panoram kanalu i wysylki, pomimo zalaczonego linkowania[...]"
Cubase 4 i linkowanie kanałów
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
Re: Cubase 4 i linkowanie kanałów
...I jak Joachim - dziala?
"[...] przestaje dzialac linkowanie panoram kanalu i wysylki, pomimo zalaczonego linkowania[...]"
...
Dobra, u mnie tez nie dziala.
dziala tylko z stereo balance panner.
pozdr
j
...
Dobra, u mnie tez nie dziala.
dziala tylko z stereo balance panner.
pozdr
j
Moze (nie musi) zadzialac, jesli rozlinkujesz i powtornie zlinkujesz panoramy (po ich zamianie na inne). Czyli jakis bug.
...Przy okazji pytanie: czy u Was tez po zamianie panera na Stereo Combined w kanale lub w send, przestaje dzialac linkowanie panoram kanalu i wysylki, pomimo zalaczonego linkowania?...
Witam a ja mam pytanie jak u Ciebie sprawuje się automatyka w C4 bo ja napotkałem szereg problemów, które są irytujace i opóźniają pracę np. cała automatyka jest ustawiona ale chcę jeszcze sprawdzić kilka ścieżek w trybie SOLO - po takim sprwdzeniu tam gdzie jest MUTE - ścieżka "gra" i nie jest w trybie MUTE, po kliknieciu w zakładce MUTE "ON" dopiero jest OK i to nie zawsze.
Pozdrawiam
Witam a ja mam pytanie jak u Ciebie sprawuje się automatyka w C4 bo ja napotkałem szereg problemów, które są irytujace i opóźniają pracę np. cała automatyka jest ustawiona ale chcę jeszcze sprawdzić kilka ścieżek w trybie SOLO - po takim sprwdzeniu tam gdzie jest MUTE - ścieżka "gra" i nie jest w trybie MUTE, po kliknieciu w zakładce MUTE "ON" dopiero jest OK i to nie zawsze.
Pozdrawiam
kompozycja, aranżacja muzyki, szkolenie głosu-produkcja muzyczna
1. Automatyka dziala
2. Mute/Solo/Defeat OK
3. Nie bardzo rozumiem, co napisales. Piszesz o tym ze automatyka nie dziala i przytaczasz przyklad z wyciszaniem. Jesli chodzi o to, ze uzywasz automatyki do sterowania MUTE, to nie odpowiem, bo nie uzywam do tego celu automatyki.
1. Automatyka dziala
2. Mute/Solo/Defeat OK
3. Nie bardzo rozumiem, co napisales. Piszesz o tym ze automatyka nie dziala i przytaczasz przyklad z wyciszaniem. Jesli chodzi o to, ze uzywasz automatyki do sterowania MUTE, to nie odpowiem, bo nie uzywam do tego celu automatyki.