podam ci najlepszy sposob - jak masz wyjscie cyfrowe w zintegrowanej to wepnij kablem do wejscia julki i wszystko :)
mam tak spiete z emu bo czasem w grach mialem cisze
muzyczne jada na emu reszta jedzie na realteku cyfrowo do emu - zero strat jakosc taka jak nalezy i wszystko
pozatym zobacz jak masz poustawiane jakosci dzwieku w viscie - najlepiej zeby obydwie pracowaly z taka sama czestotliwoscia jak i rozdzielczoscia
ESI Julli@ - brak dźwięków z systemu
Re: ESI Julli@ - brak dźwięków z systemu
...podam ci najlepszy sposob - jak masz wyjscie cyfrowe w zintegrowanej to wepnij kablem do wejscia julki i wszystko :)
muzyczne jada na emu reszta jedzie na realteku cyfrowo do emu - zero strat jakosc taka jak nalezy i wszystko
pozatym zobacz jak masz poustawiane jakosci dzwieku w viscie - najlepiej zeby obydwie pracowaly z taka sama czestotliwoscia jak i rozdzielczoscia...
Czekaj czekaj, z jakiego wejscia mam czym podpiac do julii ? To sie wydaje rozsadniejsze...
pozatym zobacz jak masz poustawiane jakosci dzwieku w viscie - najlepiej zeby obydwie pracowaly z taka sama czestotliwoscia jak i rozdzielczoscia...
Czekaj czekaj, z jakiego wejscia mam czym podpiac do julii ? To sie wydaje rozsadniejsze...