Avantone CV-12?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Velu
Kontakt:
Re: Avantone CV-12?

Post autor: Velu » wtorek 23 wrz 2008, 21:21

W tym tygodniu wywozimy oczywiście cały showroom na targi MUSICMEDIA do Krakowa, zapraszam więc do odwiedzenia naszego stoiska. Też będzie tam można sprawdzić Avantone CV-12, a i przy okazji wygrać parę APS AEON

Pozdrawiam,

Konrad...

nie chcę być zachłanny ale chciałbym wygrać chociaż 50% rabat na AEONy :)

Do zobaczenia w czwartek - jadę głównie po to by posłuchać tych APS:)

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » wtorek 23 wrz 2008, 21:32

Pozdrawiam! ...
nie musisz jechać aż do Krakowa, możesz ich posłuchać u nas. Przyjdziesz z piwkiem to i posłuchamy ich i nie tylko
[addsig]
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141

Awatar użytkownika
JoachimK
Kontakt:

Post autor: JoachimK » wtorek 23 wrz 2008, 21:56

Co więcej, niedawno przyjechał do nas Telefunken USA Ela M 251 F, totalna legenda - i przyznam, że również brzmi totalnie.

Pamietasz? Rowno rok temu pytalem, czy bedziesz miec ten mikrofon :))) Gratuluje!
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » wtorek 23 wrz 2008, 22:06

...Co więcej, niedawno przyjechał do nas Telefunken USA Ela M 251 F, totalna legenda - i przyznam, że również brzmi totalnie.

Pamietasz? Rowno rok temu pytalem, czy bedziesz miec ten mikrofon :))) Gratuluje!...
Cholera, te TELEFUNKENY kosztują majątek.
Świetnie wyglądają, ale kto z młodych bądź topowych muzyków to doceni ?
Mocny Pecet + Laptop, Presonus FIRESTUDIO + DIGIMAX FS, TC M One XL, TC HELICON VIOCEWORKS, ALESIS 3630, MXL 2006 + 770, SE 3 Stereo Pair, Sontronics SIGMA, Shure SM 57, 81, Audio-Technica - ATM 650 x 3, ATM 250 DE, ATM 450, APS AEON, E-MU PM 5, AKG 141

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » wtorek 23 wrz 2008, 22:43

jeżeli jest tutaj kolega z MUSICTOOLZ to powinien się zainteresować tym:

http://www.allegro.pl/item434363539_pro_mikrofon_studyjny_sinn7_dualband_nowy.html

Jak dla mnie, to jest to ta sama obudowa a nawet uchwyt co Avantone CR 14. kosztuje o połowę mniej, ale zastanawia mnie jego budowa wewnętrzna. Mam poważne obawy, że to ta sama wkładka i elektronika, tylko inna marka no i ładna drewniana walizeczka dodana w Avantonie. Pozdrawiam
[addsig]

Awatar użytkownika
MUSICTOOLZ

Post autor: MUSICTOOLZ » środa 24 wrz 2008, 08:48

...jeżeli jest tutaj kolega z MUSICTOOLZ to powinien się zainteresować tym:

http://www.allegro.pl/item434363539_pro_mikrofon_studyjny_sinn7_dualband_nowy.html
...

Witam,

dziękuję za sygnał. Już wysłałem zapytanie do firmy Avant Electronics, zobaczymy, co oni na to. Byłoby przykro, gdyby Twoje obawy się potwierdziły - jednak wierzę w uczciwość firmy Avant, bo ich sukces opiera się właśnie na autorskich projektach i jestem na 100% pewien, że nie kupują gotowych rozwiązań trzecich firm, nalepiając jedynie swoje logo.

Dziękuję i pozdrawiam,

Konrad
konrad@musictoolz.pl

www.musictoolz.pl

Awatar użytkownika
MUSICTOOLZ

Post autor: MUSICTOOLZ » środa 24 wrz 2008, 08:51

...heh, no niestety jestem z pomorza, a ze praca wre, nie moge wygospodarowac czasu aby pojechac ani do Wa-wy, ani do Krakowa.

na jakich zasadach jest wypozyczenie mikrofonu na testy ?

...

Zadzwoń do nas po targach lub napisz, to jakoś się umówimy. Na pewno można to zrobić bez wpłacania kaucji i tym podobnych kombinacji.

Pozdrawiam,

Konrad
konrad@musictoolz.pl

www.musictoolz.pl

Awatar użytkownika
Tasiorowski

Post autor: Tasiorowski » środa 24 wrz 2008, 08:53

Witam,

dziękuję za sygnał. Już wysłałem zapytanie do firmy Avant Electronics, zobaczymy, co oni na to. Byłoby przykro, gdyby Twoje obawy się potwierdziły - jednak wierzę w uczciwość firmy Avant, bo ich sukces opiera się właśnie na autorskich projektach i jestem na 100% pewien, że nie kupują gotowych rozwiązań trzecich firm, nalepiając jedynie swoje logo.

Dziękuję i pozdrawiam,

Konrad...
Swoją drogą ostatnio kupiliśmy od Ciebie AEONY - taki przelew rozłożony na 2 osoby z Gdyni - to właśnie my popełniliśmy, kładnia się asystent Kuby Mańkowskiego

Awatar użytkownika
MUSICTOOLZ

Post autor: MUSICTOOLZ » środa 24 wrz 2008, 08:56

...W tym tygodniu wywozimy oczywiście cały showroom na targi MUSICMEDIA do Krakowa, zapraszam więc do odwiedzenia naszego stoiska. Też będzie tam można sprawdzić Avantone CV-12, a i przy okazji wygrać parę APS AEON

Pozdrawiam,

Konrad...

Pozdrawiam! ...
Niestety nie ma możliwości wygrania rabatu 50%. Jedyna możliwość to wygrać je całkowicie gratis :P

Do zobaczenia,

Konrad

PS. Spotkanie z konstruktorami APS odbędzie się w sobotę o 13:00 na naszym stoisku MUSICTOOLZ. Zapraszamy!
konrad@musictoolz.pl

www.musictoolz.pl

R.B.

Post autor: R.B. » środa 24 wrz 2008, 09:24

Swoją drogą ostatnio kupiliśmy od Ciebie AEONY - taki przelew rozłożony na 2 osoby z Gdyni - to właśnie my popełniliśmy, kładnia się asystent Kuby Mańkowskiego ...
Gdzie w gdyni mozna posluchac tych Aeonow bo taz nie mam czasu jechac do Krakowae. Tez jestem z pomorza.
Pozdrawiam
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.

ODPOWIEDZ