......Co napisalem to byl zart :) wcale jednak nie zgodzilbym sie, ze pytanie
Foxtera nalezy do kategorii najglupszych. Zapewne kiedys wiekszosci z
nas zaprzataly glowe podobne dylematy....
Paul - dziekuje za odpowiedz
Wishmaster - thnx za zart, nie mam zony a dziewczyna nie potrafila doradzic :)
reszta... zastanawiam sie dlaczego tak trudno czasem jest tu na tym forum o konkrenta odpowiedz...albo szukaj w wyszukiwarce albo czytaj nic nie wnoszace posty, kolejnych ludzi probujacych byc zabawnymi...eh.
2 wymienionym forumowiczom dziekuje.
...
Foxter bez urazy
moze jest tez tak ze nie kazdy chce sie "wychylic" z tym kto gdzie i dlaczego
Pozdrawiam
Koszt pracy realizatora
Re: Koszt pracy realizatora
no u nas jesli chodzi o pieniadze to jest temat tabu
btw ja nie wiem, bo nie pracuje w tym fachu, a jesli juz zostalem postawiony w takiej roli (malutkie zleconka) to wlasnie m/w 50zl za godzine albo za free jak dla znajomych

btw ja nie wiem, bo nie pracuje w tym fachu, a jesli juz zostalem postawiony w takiej roli (malutkie zleconka) to wlasnie m/w 50zl za godzine albo za free jak dla znajomych

Foxter bez urazy
Pozdrawiam...
nieobrazam sie...czesto wpadam na to forum tak wiec wiem jak tu jest :)
czasem tylko meczy ze zamiast konkretnych odpowiedzi dostajesz madrosci zyciowe...
dziekuje za odpowiedzi
Pozdrawiam...
nieobrazam sie...czesto wpadam na to forum tak wiec wiem jak tu jest :)
czasem tylko meczy ze zamiast konkretnych odpowiedzi dostajesz madrosci zyciowe...
dziekuje za odpowiedzi
http://profile.myspace.com/szymonszulc
W tej branzy, jak chyba w malo ktorej, skrupuly wobec klienta - starszym kolegom zawsze beda pachnialy dumpingiem, a to jest grzech najgorszy z mozliwych - zwlaszcza jesli chodzi o TEN rynek uslug, ktorego wlasciwie nie sposob poddac jakims regulacjom :)...
trudno nie mowić o dampingu jeżeli jedna firma inwestuje w topowe "klocki" i musi konkurować z inną "firmą, ktora kupuje zabawki i za impreze bierze 1/5 ceny "normalnej". klient sie cieszy, że ma taniej, ale nie zdaje sobie sprawy, że bierze.......amatorke.
Pozdrówcie Panowie swoje Żony i Dziewczyny, może one stworzą jakieś stowarzyszenie ładniejszych połówek tej branży i zaczną regulować ceny. Przypuszczam, że bedą dużo bardziej skuteczen skuteczne niz jakie kolwiek inne instytucje!!
trudno nie mowić o dampingu jeżeli jedna firma inwestuje w topowe "klocki" i musi konkurować z inną "firmą, ktora kupuje zabawki i za impreze bierze 1/5 ceny "normalnej". klient sie cieszy, że ma taniej, ale nie zdaje sobie sprawy, że bierze.......amatorke.
Pozdrówcie Panowie swoje Żony i Dziewczyny, może one stworzą jakieś stowarzyszenie ładniejszych połówek tej branży i zaczną regulować ceny. Przypuszczam, że bedą dużo bardziej skuteczen skuteczne niz jakie kolwiek inne instytucje!!

Fajnie się przez ostatnie 5 minut naciskało F5 w przeglądarce - normalnie The Final Countdown - niezwykle pouczające 

Ja jestem tylko zwykłym grajkiem...
...W tej branzy, jak chyba w malo ktorej, skrupuly wobec klienta - starszym kolegom zawsze beda pachnialy dumpingiem, a to jest grzech najgorszy z mozliwych - zwlaszcza jesli chodzi o TEN rynek uslug, ktorego wlasciwie nie sposob poddac jakims regulacjom :)...
...
nie wiem gdzie sie podzial ten post z gory ale to prawda.Studio w jakim to nagrywalem nie jest postawione za 1mln zlotych jest to naprawde sredniawy budzet... pozatym klient wiedzial gdzie przychodzi i po co ... chce byc w porzadku dla klienta bo pieniadze nie sa najwazniejsze dla mnie i nie lubie przycinac (serio) a nie chcialem tego robic za darmo to normalne...stad moje pytanie...a zone lepiej miec obratna co by tez w zyciu pomagala niz tylko wolala o jeszcze :)

nie wiem gdzie sie podzial ten post z gory ale to prawda.Studio w jakim to nagrywalem nie jest postawione za 1mln zlotych jest to naprawde sredniawy budzet... pozatym klient wiedzial gdzie przychodzi i po co ... chce byc w porzadku dla klienta bo pieniadze nie sa najwazniejsze dla mnie i nie lubie przycinac (serio) a nie chcialem tego robic za darmo to normalne...stad moje pytanie...a zone lepiej miec obratna co by tez w zyciu pomagala niz tylko wolala o jeszcze :)
a zone lepiej miec obratna co by tez w zyciu pomagala niz tylko wolala o jeszcze :)
"obrotną" oczywiście
"obrotną" oczywiście