EiS fast delivery
ja też dostałem wczoraj pocztą:)
Chcesz mocy kopa weź muzy łyka-to styka
Re: EiS fast delivery
witam
mieszkam pod wawką i nie było jeszcze zdarzenia, żeby poczta dała EiS przed 10-tym... Na całe szczęście wersje elektroniczną dostaje dużo wcześniej, więc nie besztam listonosza :)
pozdrawiam
k.
mieszkam pod wawką i nie było jeszcze zdarzenia, żeby poczta dała EiS przed 10-tym... Na całe szczęście wersje elektroniczną dostaje dużo wcześniej, więc nie besztam listonosza :)
pozdrawiam
k.
początek....
ale dużo czytam, słucham, szukam....
ale dużo czytam, słucham, szukam....
- somebody-someone
...Ps. A już za miesiąc... Quidam
...
A co? Nowa plyta sie podoba?...
Szczerze mówiąc, to z westchnieniem wracam do płyt z 'czasów Emilii'. Teraz jest bardzo fajnie, ale brakuje mi jej w składzie.
Co do miksu - nie mam nic do zarzucenia
Miło się tego słucha. Gitary Maćka to majstersztyk brzmieniowy, Wróbel robi tyle co trzech 'Makowów' w jednym, a Florek jest mistrzem w klejeniu wszystkiego w całość. Trochę trzeba by popracować nad prezencją sceniczną, ale to moje subiektywne odczucie (no, może nie tylko moje)...

Szczerze mówiąc, to z westchnieniem wracam do płyt z 'czasów Emilii'. Teraz jest bardzo fajnie, ale brakuje mi jej w składzie.
Co do miksu - nie mam nic do zarzucenia

..:: Dobra muzyka to koincydencja wielu zbiorów zawierających jedynie dobre pierwiastki ::..
hmm, to zobaczę w kiosku dzisiaj,
tak po prawdzie to ostatnich kilka miesięcy nawet nie próbowałem się fatygować przed 10tym bo i tak szans nie było, może coś siem zmienia
[addsig]
tak po prawdzie to ostatnich kilka miesięcy nawet nie próbowałem się fatygować przed 10tym bo i tak szans nie było, może coś siem zmienia
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...hmm, to zobaczę w kiosku dzisiaj,
...
Zmienia się, zmienia! Właśnie dziś dostałem EiS w prenumeracie, zwykłą pocztą. Wyczes i szacun - jak mawia młode pokolenie.
...
Zmienia się, zmienia! Właśnie dziś dostałem EiS w prenumeracie, zwykłą pocztą. Wyczes i szacun - jak mawia młode pokolenie.

W Gdańsku w EMPIK zawsze po 14-tym ale może jutro przejadę się jak zwykle po EIS do centrum i mam nadzieję, że już będzie;)
- Soundscape
- Kontakt:
...W Gdańsku w EMPIK zawsze po 14-tym ale może jutro przejadę się jak zwykle po EIS do centrum i mam nadzieję, że już będzie;)...
W Wawie w Empiku wczoraj jeszcze nie było...
W Wawie w Empiku wczoraj jeszcze nie było...
......W Gdańsku w EMPIK zawsze po 14-tym ale może jutro przejadę się jak zwykle po EIS do centrum i mam nadzieję, że już będzie;)...
W Wawie w Empiku wczoraj jeszcze nie było......
We Wrocławiu również nie było... czyli nie jest tak słodko
We Wrocławiu również nie było... czyli nie jest tak słodko
Gram na gitarze
.........W Gdańsku w EMPIK zawsze po 14-tym ale może jutro przejadę się jak zwykle po EIS do centrum i mam nadzieję, że już będzie;)...
We Wrocławiu również nie było... czyli nie jest tak słodko...
Gdańsk/Gdynia - takoż niet
[addsig]
We Wrocławiu również nie było... czyli nie jest tak słodko...
Gdańsk/Gdynia - takoż niet
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
- somebody-someone
...Ps. A już za miesiąc... Quidam
...
Swoją drogą, to gratuluję dobrego miksu. Może to trochę off-topowe pytanie, ale jak oceniasz pracę z APSami?

Swoją drogą, to gratuluję dobrego miksu. Może to trochę off-topowe pytanie, ale jak oceniasz pracę z APSami?
..:: Dobra muzyka to koincydencja wielu zbiorów zawierających jedynie dobre pierwiastki ::..