...dostales odpowiedz na gorze - masz wyjsc auxem do kompa wtedy masz mozliwosc nagrywania poszczegolnych sladow...
no dobra wyszedlem, jest mozliwosc nagrywania, tylko nadal nie rozumiem jednej rzeczy:
jak wyjde z ALT 3-4, wymutuje sygnał z karty w line in stereo, i wlacze na mixerze ALT3-4 to mam nieprzyjemne dudnienie w monitorach
natomiast przy takim samym ustawieniu, zamiast wychodzić z ALT wyjde z AUX wszystko gra, czemu tak jest?
Mikser a monitory
- Miłaszewski
Re: Mikser a monitory
jak wyjde z ALT 3-4, wymutuje sygnał z karty w line in stereo, i wlacze na mixerze ALT3-4 to mam nieprzyjemne dudnienie w monitorach
natomiast przy takim samym ustawieniu, zamiast wychodzić z ALT wyjde z AUX wszystko gra, czemu tak jest? ...
poniewaz wytwarzasz petle
[addsig]
natomiast przy takim samym ustawieniu, zamiast wychodzić z ALT wyjde z AUX wszystko gra, czemu tak jest? ...
[addsig]
jeszcze gorzej jest tym auxem, na 100% mam cos zle podłączone, bo w sluchawkach slysze okropne trzaski i opóźnienie dzwieku.
bleh zeby podłączenie miksera było takim problemem to normalnie rece opadają, drugi dzień siedze nad tym
zrobilem wszystko tak jak na tej stronie którą Miłaszewski podrzucił, za co jestem mu bardzo wdzieczny, tyle że nie rozumiem dlaczego mi to dalej nie działa, jak wspomniałem:
Słucham z C-R. Sygnał do kompa idzie z ALT3-4, a z karty wchodze w linie stereo. Właczam przycisk ALT 3-4, daje mute na line in na sygnal z karty.
Powinno dzialać czy cos zle robie? Bo slysze wtedy dziwek jak ze studni w kolumnach
bleh zeby podłączenie miksera było takim problemem to normalnie rece opadają, drugi dzień siedze nad tym
zrobilem wszystko tak jak na tej stronie którą Miłaszewski podrzucił, za co jestem mu bardzo wdzieczny, tyle że nie rozumiem dlaczego mi to dalej nie działa, jak wspomniałem:
Słucham z C-R. Sygnał do kompa idzie z ALT3-4, a z karty wchodze w linie stereo. Właczam przycisk ALT 3-4, daje mute na line in na sygnal z karty.
Powinno dzialać czy cos zle robie? Bo slysze wtedy dziwek jak ze studni w kolumnach
...jak wyjde z ALT 3-4, wymutuje sygnał z karty w line in stereo, i wlacze na mixerze ALT3-4 to mam nieprzyjemne dudnienie w monitorach
...
to w takim razie co zrobić żeby tej pętli nie było? podpiąłem wszystko tak jak w tej instrukcji, co jeszcze trzeba ustawić zebym mógł nagrywać?
...
to w takim razie co zrobić żeby tej pętli nie było? podpiąłem wszystko tak jak w tej instrukcji, co jeszcze trzeba ustawić zebym mógł nagrywać?
- Miłaszewski
Sprawa bardzo prosta - sygnaly ktore chcesz nagrac musza miec wcisniety przycisk "MUTE/Alt3-4" - wtedy wysylane sa do komputera. Specjalnie dla Ciebie sciagnalem instrukcje do Twojego miksera - radze, zajrzyj do niej a wszystkie watpliwosci powinny zostac rozwiane.
[addsig]
[addsig]
...Sprawa bardzo prosta - sygnaly ktore chcesz nagrac musza miec wcisniety przycisk "MUTE/Alt3-4" - wtedy wysylane sa do komputera. Specjalnie dla Ciebie sciagnalem instrukcje do Twojego miksera - radze, zajrzyj do niej a wszystkie watpliwosci powinny zostac rozwiane.
...
no wlasnie o to mi chodzilo, chyba zapalem już, thx
...
no wlasnie o to mi chodzilo, chyba zapalem już, thx