Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
-
MATT669
Re: Akai S3000XL + laptop vs MPC 1000
autor: MATT669 » środa 16 sty 2008, 08:58
No kompa narazie nie mam ale bede mial tylko ze za "jakis" czas bo zostal zarekwirowany przez Policje.... jako dowod w sprawie o wlamania itp z ktorymi mam wspolnego tyle ze kumpel z klatki obok wyslal mi kiedys linka do "shackowanej" (nie wiem czy tak sie to pisze hehe) przez niego strony i moj log byl pierwszy na stronie zaraz po wlamaniu stad tez zaraz bylem podejrzany. kumpel sie przyznal oglnie jestem niewinny:) ale kompa wzieli bo mieli nakaz i oddali do analizy ktora potrwa conajmniej pol roku.... a moze i duzo dluzej.... jak to w naszym kraju bywa z takimi sprawami.... ciagna sie.... no ale kiedys wroci:)
hehe, doskonałe....
a nie boisz się, że soft w mpc kolega też ci "shackuje"?
-
NoRd384
autor: NoRd384 » środa 16 sty 2008, 13:30
"shackowanej" - co to znaczy ?
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
-
Zbynia - Posty:7665
oooo kup mc808 - cgrasz presety i wydasz plyte jak jean michel jarre.......
-
W - Posty:17
..."shackowanej" - co to znaczy ?...
hmmm nie wiem czy dobrze to napisalem:D bo to nie moje hobby i generalnie sie tym nie interesuje:D Chodzilo o to ze gosc wlamywal sie na strony i podmienial indexy:)
-
Czyli lepiej waszym zdaniem(wiekszosci) Mpc niz rackowy akai? Myslalem wlasnie nad tym zeby sampler sluzyl do robienia muzyki a komputer potem do miksu i ewentualnie dogrania jakiegos vsti. Jestem z Katowic i mimo ze to duze miasto to nie ma tu w zadnym sklepie Mpc na stanie zeby sprawdzic jedynie roland sp606.... porazka.... Ale mam czas zeby rozgryzac nowy sprzet i jezeli wiem ze da mi on wszystkie mozliwosc ktorych potrzebuje i bedzie wygodny to
moge przy nim siedziec az sie naucze. Zbynia- no fakty ze dolar tani ale jednak 4k jest duzo drozsze od 1000. Nie wie ktos jak to jest z clem itp sprawami? Ile wynosza oplaty za sprowadzanie sprzetu z USA?
-
audiophone - Posty:510
-
Kontakt:
autor: audiophone » piątek 18 sty 2008, 17:49
...Czyli lepiej waszym zdaniem(wiekszosci) Mpc niz rackowy akai? Myslalem wlasnie nad tym zeby sampler sluzyl do robienia muzyki a komputer potem do miksu i ewentualnie dogrania jakiegos vsti. Jestem z Katowic i mimo ze to duze miasto to nie ma tu w zadnym sklepie Mpc na stanie zeby sprawdzic jedynie roland sp606....
dokładnie... również jestem z Katowic... przychylam sie do Twojego zdania... ze sprzętem muzycznym BEZNADZIEJNIE... praktycznie 1 SKLEP (o komisach nie wspominając)... na stanie nie ma ale sprowadzić mogą... tylko wtedy gdy sie zdecydujesz na kupno...
http://www.myspace.com/audiophone
-
autor: W » poniedziałek 21 sty 2008, 12:13
dokładnie... również jestem z Katowic... przychylam sie do Twojego zdania... ze sprzętem muzycznym BEZNADZIEJNIE... praktycznie 1 SKLEP (o komisach nie wspominając)... na stanie nie ma ale sprowadzić mogą... tylko wtedy gdy sie zdecydujesz na kupno...
...
Sklepy ja znam 3:) z tym ze jeden dobry:) ale mpc w nim nie ma mozliwosci sprawdzenia niestety tylko tylko wlasnie sprowadzenie wchodzi w gre jak juz sie zdecydujesz. Drugi to sklep w ktorym raczej przewazaja perkusje, pianina, klawisze itp, a jak juz sie pytasz o sprzet typu karta albo sampler to zawsze chca Ci wcisnac sprzet rolanda hehe przynajmniej ja tak mialem no i zeby cos sprowadzic trzeba wplacic zaliczke a trzeci to wogole maly sklep w ktorym nie bylo nic co moglo by mnie zainteresowac:) a do tego koles ktory tam sprzedawal nie najlepiej sie przykladal do swojej pracy.... moze ma za duzo klientow:D no i to w sumie tyle a komisu to zadnego nie znam
-
autor: W » poniedziałek 21 sty 2008, 12:15
aha.... Czy naprawde nikt nie wie jakie sa koszty przesylki sprzetu z USA? Pozdrawiam