iMAC czy MacBook (pro) ?
Tak. Ja pracuję na matowych 22 calach i mi to pasuje najbardziej. (Kiedyś moje stare CRT odbijało wszystko i nieraz widziałem odbicie pomieszczenia zamiast śladów...)...
No to spoko, a co z reszta ?
MacBook vs MacBook Pro ? (bo jak rozumiem 15 czy 17 cali to juz tez kwestia tylko 'dla oka')
- Soundscape
- Kontakt:
Re: iMAC czy MacBook (pro) ?
No to spoko, a co z reszta ?
MacBook vs MacBook Pro ? (bo jak rozumiem 15 czy 17 cali to juz tez kwestia tylko 'dla oka')...
17 jest wygodniejsze. A w kwestii MacBook czy MacBook Pro sam musisz zdecydować i dobrać odpowiednie według Ciebie parametry, które im lepsze, tym będzie lepiej.
MacBook vs MacBook Pro ? (bo jak rozumiem 15 czy 17 cali to juz tez kwestia tylko 'dla oka')...
17 jest wygodniejsze. A w kwestii MacBook czy MacBook Pro sam musisz zdecydować i dobrać odpowiednie według Ciebie parametry, które im lepsze, tym będzie lepiej.
17 jest wygodniejsze. A w kwestii MacBook czy MacBook Pro sam musisz zdecydować i dobrać odpowiednie według Ciebie parametry, które im lepsze, tym będzie lepiej. ...
No tak, ale pomiedzy MacBook a MacBook Pro jest roznica nimelaze 100% w cenie. Czy parametry sa az tak rózne ze są tego warte ?
- Soundscape
- Kontakt:
No tak, ale pomiedzy MacBook a MacBook Pro jest roznica nimelaze 100% w cenie. Czy parametry sa az tak rózne ze są tego warte ?
...
O tym ja nie zdecyduję za Ciebie. Wejdź na stronę Apple i sprawdź.
...
O tym ja nie zdecyduję za Ciebie. Wejdź na stronę Apple i sprawdź.
...No tak, ale pomiedzy MacBook a MacBook Pro jest roznica nimelaze 100% w cenie. Czy parametry sa az tak rózne ze są tego warte ?
...
O tym ja nie zdecyduję za Ciebie. Wejdź na stronę Apple i sprawdź....
To to ja rozumiem :)
Chodzi mi o to czy jest wohgole sens zastanawiac sie nad MacBook (bez pro) jako o kompie do celow muzycznych, czy tez niema sensu.
...
O tym ja nie zdecyduję za Ciebie. Wejdź na stronę Apple i sprawdź....
To to ja rozumiem :)
Chodzi mi o to czy jest wohgole sens zastanawiac sie nad MacBook (bez pro) jako o kompie do celow muzycznych, czy tez niema sensu.
- Soundscape
- Kontakt:
Chodzi mi o to czy jest wohgole sens zastanawiac sie nad MacBook (bez pro) jako o kompie do celow muzycznych, czy tez niema sensu....
Tu jest wątek, który powinieneś przeczytać.
Tu jest wątek, który powinieneś przeczytać.
...Chodzi mi o to czy jest wohgole sens zastanawiac sie nad MacBook (bez pro) jako o kompie do celow muzycznych, czy tez niema sensu....
Tu jest wątek, który powinieneś przeczytać....
Jak juz jesteśmy przy dużej kasie, to jaka konfuguracja najlepszego chyba kompa do studia czyli MAC PRO by wam odpowiadala ?
Tu jest wątek, który powinieneś przeczytać....
Jak juz jesteśmy przy dużej kasie, to jaka konfuguracja najlepszego chyba kompa do studia czyli MAC PRO by wam odpowiadala ?
Mayewsky
(GG - 4039365)
(GG - 4039365)
- Miłaszewski
Chodzi mi o to czy jest wohgole sens zastanawiac sie nad MacBook (bez pro) jako o kompie do celow muzycznych, czy tez niema sensu....
nie ma sensu, macbook brzmi gorzej niz macbook pro, ktory z kolei brzmi gorzej niz mac pro
oczywiscie najgorzej brzmia pecety ktore nie sa transparentne i nie maja tego ciepla oraz przestrzeni
a tak powaznie, to zastanawiasz sie co kupic, a jednoczesnie pytasz na forum czy jest sens zastanawiac sie? o co tu chodzi? :)
wejdz na www.apple.com zobacz jakie sa roznice pomiedzy tymi komputerami i wybierz
dobra muzyka powstaje dzieki temu, ze ludzie nie zastanawiaja sie czy jest sens robic muzyke na danym sprzecie, tylko to robia!
[addsig]
nie ma sensu, macbook brzmi gorzej niz macbook pro, ktory z kolei brzmi gorzej niz mac pro
oczywiscie najgorzej brzmia pecety ktore nie sa transparentne i nie maja tego ciepla oraz przestrzeni

a tak powaznie, to zastanawiasz sie co kupic, a jednoczesnie pytasz na forum czy jest sens zastanawiac sie? o co tu chodzi? :)
wejdz na www.apple.com zobacz jakie sa roznice pomiedzy tymi komputerami i wybierz
dobra muzyka powstaje dzieki temu, ze ludzie nie zastanawiaja sie czy jest sens robic muzyke na danym sprzecie, tylko to robia!
[addsig]