3 monitory
Matrox miał kiedyś w ofercie model G200 Quad (może nieco przekręciłem oznaczenie). Była to stara karta jeszcze na pci. Po 8MB na każdy procesor. Powinno to dać smiało rade. A i tanio można to znależć na allegro.
Re: 3 monitory
Poradziłem jako jedyną opcje Triple 2Go Digital, ponieważ to jedyne sensowne wyjście. Nie oszukujmy się, Parhelia 128 jest przestarzała kartą i jeżeli ktoś che wchodzić w posiadanie eksponatów muzealnych, to mnie nic do tego, ale za te same pieniądze jest nowszy produkt.
Głównymi plusami przemawiającymi po stronie Triple 2Go Digital Edition jest możliwość obsługiwania 3 monitorów w trybie Digital. - Czyli DVI. Perhelia może tylko:
1>Digital 2>Analog 3>Analog
Oprócz tego, większa możliwa rozdzielczość i nie zajmuje miejsce w kompie. Nie ma co cmokać, Triple 2 Go Digital E jest nawet tańszy.
Głównymi plusami przemawiającymi po stronie Triple 2Go Digital Edition jest możliwość obsługiwania 3 monitorów w trybie Digital. - Czyli DVI. Perhelia może tylko:
1>Digital 2>Analog 3>Analog
Oprócz tego, większa możliwa rozdzielczość i nie zajmuje miejsce w kompie. Nie ma co cmokać, Triple 2 Go Digital E jest nawet tańszy.
Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]