...duża kasa to pojęcie względne- dla niektórych 300 zł to dużo.
Wszystkie zamówienia, nawet na 5 zł powinny być traktowane jednakowo i poważnie.
...
Popieram w całej rozciągłości - i dlatego brak jakiejkolwiek informacji w internecie, czy na poczcie głosowej telefonów uważam za brak profesjonalizmu.
Co się dzieje z NovaMusic.pl?
Re: Co się dzieje z NovaMusic.pl?
......duża kasa to pojęcie względne- dla niektórych 300 zł to dużo.
Wszystkie zamówienia, nawet na 5 zł powinny być traktowane jednakowo i poważnie.
...
Popieram w całej rozciągłości - i dlatego brak jakiejkolwiek informacji w internecie, czy na poczcie głosowej telefonów uważam za brak profesjonalizmu....
Kupuje tam do lat i nigdy nie było problemu.
Mozliwe ze jakies przejsciowe problemy z komunikacją.
Jeden z lepszych sklepów.
...
Popieram w całej rozciągłości - i dlatego brak jakiejkolwiek informacji w internecie, czy na poczcie głosowej telefonów uważam za brak profesjonalizmu....
Kupuje tam do lat i nigdy nie było problemu.
Mozliwe ze jakies przejsciowe problemy z komunikacją.
Jeden z lepszych sklepów.

Na stronie jest podany tel stacjonarny i komorkowy. Obydwa telefony nie odpowiadają. Pan własciciel powinien mieć komórke przy sobie, prawda? Próbowałem nagrać się na poczte ale usłyszałem tylko panią automat z informacją, że pamięc wiadomosci jest juz pełna... Nic dodac nic ująć... Pan właściciel nawet nie odsłuchuje nawet wiadomości. Bez względu na przeprowadzkę można chyba odsłuchac wiadomosci czy nawet odebrac maile
No to pięknie... Wygląda na to że straciliscie kase. szef sklepu prawdopodobnie juz jest poza granicami z walizką waszych pieniędzy. A wysnuwam wniosek z tąd, że żaden poważny sklep nie traktuje tak swoich klientów.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...No to pięknie... Wygląda na to że straciliscie kase. szef sklepu prawdopodobnie juz jest poza granicami z walizką waszych pieniędzy. A wysnuwam wniosek z tąd, że żaden poważny sklep nie traktuje tak swoich klientów....
Wyobraźnia ludzka nie zna granic...

Tam sięgaj, gdzie wzrost nie sięga... :-)
- steelcangoo
...
jej brak też

jej brak też
--------------------------------------------------------------------------------------
mądry uczy się na błędach innych, głupi na swoich, idiota nigdy się nie uczy
mądry uczy się na błędach innych, głupi na swoich, idiota nigdy się nie uczy
Ponieważ przyjazne dusze przeslaly mi informacje o toczacej sie dyskusji, postanowilem zabrac głos...
Na utrudnioną komunikację złożyło się kilka czynników, jednym z nich jest zmiana lokalizacji i pewne zmiany w ogóle w Novamusic, szczerze mówiąc wiele trzeba by pisać, również o tym dlaczego info nie pojawiło się na stronie... Serdecznie przepraszam wszystkie osoby, które zawiodły się w ostatnich dniach na obsłudze sklepu, po weekendzie wszystko wróci do normy, będzie nas też więcej, więc ogólnie powinno być sprawniej i bez zakłóceń. Nie mniej przykro mi czytać o walizkach pieniędzy, przyznam, że jak dotychczas ani ja, ani Novamusic nikogo nie okradliśmy i nie zamierzamy tego robić. Jeśli zamówienie nie może być zrealizowane, zwracamy pieniądze i nie robimy z tego problemu. I tak od kilku lat...
Wszystkie ostatnio złożone zamówienia są realizowane niemalże na bieżąco (niestety bodajże trzy "wiszą" z przyczyn od nas niezależnych, co zostanie wyjaśnione), staram się również odpowiadać w miarę możliwości na wiadomości e-mail, które przychodziły w ostatnich dniach.
Pozdrawiam serdecznie i zupełnie prywatnie proszę o wyrozumiałość. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda nam się odrobić "nadszarpniętą" reputację.
Bronek
Na utrudnioną komunikację złożyło się kilka czynników, jednym z nich jest zmiana lokalizacji i pewne zmiany w ogóle w Novamusic, szczerze mówiąc wiele trzeba by pisać, również o tym dlaczego info nie pojawiło się na stronie... Serdecznie przepraszam wszystkie osoby, które zawiodły się w ostatnich dniach na obsłudze sklepu, po weekendzie wszystko wróci do normy, będzie nas też więcej, więc ogólnie powinno być sprawniej i bez zakłóceń. Nie mniej przykro mi czytać o walizkach pieniędzy, przyznam, że jak dotychczas ani ja, ani Novamusic nikogo nie okradliśmy i nie zamierzamy tego robić. Jeśli zamówienie nie może być zrealizowane, zwracamy pieniądze i nie robimy z tego problemu. I tak od kilku lat...
Wszystkie ostatnio złożone zamówienia są realizowane niemalże na bieżąco (niestety bodajże trzy "wiszą" z przyczyn od nas niezależnych, co zostanie wyjaśnione), staram się również odpowiadać w miarę możliwości na wiadomości e-mail, które przychodziły w ostatnich dniach.
Pozdrawiam serdecznie i zupełnie prywatnie proszę o wyrozumiałość. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie uda nam się odrobić "nadszarpniętą" reputację.
Bronek
-----------------
Pozdrawiam
Bronek
info@novamusic.pl
www.novamusic.pl
GG: 2509797
Pozdrawiam
Bronek
info@novamusic.pl
www.novamusic.pl
GG: 2509797
Bronek, każdemu może zachorować dziecko, każdy może złamać nogę ale na maile, sms'y i inne kanały komunikacji z klientami trzeba odpowiedzieć, choćby zdawkowo.
Jestem przystojny i młody
Myśle, że temat wyczerpany. Właściciel złozył wyjaśnienia i jest OK. Więcej wyrozumiałości dla ludzkiej materii :)