...Polecam PolAmer'a. Korzystam z ich usług. Nie było jak dotąd najmniejszych problemów (właśnie lecą do mnie dwa zestawy Shure PGX24/SM 58). Usługi w przystępnej cenie i krótki czas oczekiwania. W razie pytań - pisz na maila....
Znowu nie wyświetla tej koperty... somebody-someone@o2.pl
Kurierzy z USA i jeszcze jedno pytanie
- somebody-someone
..:: Dobra muzyka to koincydencja wielu zbiorów zawierających jedynie dobre pierwiastki ::..
- mr-hammond
Re: Kurierzy z USA i jeszcze jedno pytanie
...Tylko nie DOMA SERVICE!!! Do dzisiaj się procesuje , a większej ludzkiej złośliwości nie spotkałem nigdzie. Jak chcesz się przekonać to zadzwoń tam i udawaj ,ze cos tam zamówiłeś i czekasz na przesyłkę zobaczysz jaka będzie reakcja :)....
Nie płacą mi za reklame, ale musze napisać że oddział w Mysłowicach jest bardzo kulturalny,dzwoniąc do Warszawy równieź otrzymałem miłą i fachową pomoc. Raz przesyłka się opóźńała i to nie z ich winy dzwonłem kilkakrotnie i wcale nikt po mnie nie krzyczał, więc może opisujesz jakiś inny oddział firmy DOMA?
Ja jestem zadowolony.
Nie płacą mi za reklame, ale musze napisać że oddział w Mysłowicach jest bardzo kulturalny,dzwoniąc do Warszawy równieź otrzymałem miłą i fachową pomoc. Raz przesyłka się opóźńała i to nie z ich winy dzwonłem kilkakrotnie i wcale nikt po mnie nie krzyczał, więc może opisujesz jakiś inny oddział firmy DOMA?
Ja jestem zadowolony.
- Miłaszewski
...ja zamówiłem słuchawki poszły usps express zapłaciłem 27& a sprzedający był tak dobry i zadeklarował przesyłke jako gift,
ze stanów do polski w 8dni-to z niemeic dłuzej czekałem dhl wiec polecam ups ...
polecasz UPS? droga opcja...
[addsig]
ze stanów do polski w 8dni-to z niemeic dłuzej czekałem dhl wiec polecam ups ...
[addsig]
...
wiesz ogólnie kazdy ma swoje gusta,jest niemiecki sklep w którym lubie kupowac-dostane rabat i to oni własnie współpracują z ups tak , ze wiesz te ceny są nizsze bo jesli chodzi całosciowo o ups to jest drogo ale przynajmniej jak dają track number to działa
ze stanów jak na razie kupiłem tylko słuchawki,przymierzam sie do kupienia jakiegos procka tc electronic
- Miłaszewski
a gdybym chciał sprowadzić sobie Mac Booka z Musician's friend?
Czy ktoś to robił w ten sposób?...
Musisz zapytac w Musicians Friend :) Musialbys poprosic o wysylke USPS, a na to moga sie nie zgodzic jesli maja uklad z inna firma, np. FedEX ktory jest dosc drogi.
[addsig]
Musisz zapytac w Musicians Friend :) Musialbys poprosic o wysylke USPS, a na to moga sie nie zgodzic jesli maja uklad z inna firma, np. FedEX ktory jest dosc drogi.
[addsig]
- Miłaszewski
dolicz tez 22% VATu do ceny komputera razem z przesylka.
[addsig]
[addsig]
a gdybym chciał sprowadzić sobie Mac Booka z Musician's friend?
Uważaj, co któryś MacBook ma feler z obudową. Odkleja się na krawędzi i powstaje szpara, mniej więcej po pół roku. W Polsce wymieniają na lepsze w ciągu 3 dni ale tylko zakupione w EU. Przemyśl "Sknerozero" w Saturnie czy coś podobnego.
Uważaj, co któryś MacBook ma feler z obudową. Odkleja się na krawędzi i powstaje szpara, mniej więcej po pół roku. W Polsce wymieniają na lepsze w ciągu 3 dni ale tylko zakupione w EU. Przemyśl "Sknerozero" w Saturnie czy coś podobnego.
Jestem przystojny i młody
...
Mały wtręt. UPS to firma kurirerska (droga) a USPS to amerykańska poczta narodowa (tania). Dwie różne historie. Kolega pisał o tanim USPS.
- Miłaszewski
...
...
Mały wtręt. UPS to firma kurirerska (droga) a USPS to amerykańska poczta narodowa (tania). Dwie różne historie. Kolega pisał o tanim USPS....
Wydawalo mi sie, ze pisal o UPS. Dzieki za informacje o roznicy pomiedzy UPS a USPS. Co prawda pisalem o tym kilka linijek temu, ale dobrze odswiezyc pamiec :)
...
Mały wtręt. UPS to firma kurirerska (droga) a USPS to amerykańska poczta narodowa (tania). Dwie różne historie. Kolega pisał o tanim USPS....
Wydawalo mi sie, ze pisal o UPS. Dzieki za informacje o roznicy pomiedzy UPS a USPS. Co prawda pisalem o tym kilka linijek temu, ale dobrze odswiezyc pamiec :)