Ja tam na przyklad w ogole nie mam klopotow ze stabilnoscia systemu. Z niestabilnoscia za to niestety czasem tak
Katalog WINDOWS - co jest do wywalenia
i kłopotów ze stabilnością będzie znacznie mniej
Ja tam na przyklad w ogole nie mam klopotow ze stabilnoscia systemu. Z niestabilnoscia za to niestety czasem tak
Re: Katalog WINDOWS - co jest do wywalenia
a co się dzieje
Macbook pro 17" 2.4 , mac pro 2.8 Quad-Core , RME fireface 800 , Emu 5000 ultra . telecaster hot rod , AKG 270 studio , Logic 8 , Melodyne plug in , Reaper .
z wymazywaniem na hura to bym uważał, ale popieram wyłączenie system restore (zresztą w DAW z założenia powinien być wyłączony)
natomiast polecam program Advanced System Optimizer (użytkuję go już 4ty rok), zwłaszcza moduł Registry Cleaner and Fixer.
natomiast polecam program Advanced System Optimizer (użytkuję go już 4ty rok), zwłaszcza moduł Registry Cleaner and Fixer.
...Katalog windows zajmuje u mnie 3,2 GB (system32 - 1,14GB). Ktore foldery mozna z niego w calosci powywalac?
Kandydaci (wymieniam te ponad 100MB):
1. $NTservicepackuninstall
2. servicepackfiles
3. installer
4. Drivercache
Mam SP2 i nie zamierzam wracac do sp1.
Dzieki
T
...
Wiem, że nie do końca o to pytasz, ale warto pamiętać o wyczyszczeniu katalogu:
dysk_z_systemem:/documents and settings/twoja_nazwa/ustawienia lokalne/temp
Zbiera się tam dużo nie potrzebnych śmeci
Kandydaci (wymieniam te ponad 100MB):
1. $NTservicepackuninstall
2. servicepackfiles
3. installer
4. Drivercache
Mam SP2 i nie zamierzam wracac do sp1.
Dzieki
T
...
Wiem, że nie do końca o to pytasz, ale warto pamiętać o wyczyszczeniu katalogu:
dysk_z_systemem:/documents and settings/twoja_nazwa/ustawienia lokalne/temp
Zbiera się tam dużo nie potrzebnych śmeci
:)
Polecam freeware`owy ccleaner - reza wszelkiego rodzaju temporary, odmula system etc. W Xp-ku, który stoi od 3 miesięcy po pierwszym użyciu ccleanera zrobiło się ponad 300 mb wolnego miejsca
-
audiophone
- Kontakt:
mam odraze do programów które czyszczą coś automatycznie(po tym jak jakaś automatyczna sprzątaczka usunęła mi calego office'a)
wole TO zrobic wlasnoręcznie
wole TO zrobic wlasnoręcznie
http://www.myspace.com/audiophone