Guillemot Maxi Studio Isis - sterowniki
uzywam obecnie maxi studio do netu....poszukam moze znajde plytke...ale nie gwarantuje ze nadal ja mam
lubie halas
Re: Guillemot Maxi Studio Isis - sterowniki
...uzywam obecnie maxi studio do netu....poszukam moze znajde plytke...ale nie gwarantuje ze nadal ja mam...
był bym dźwięczny :]
był bym dźwięczny :]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
dejot a zobacz na torrentach albo na jakiejs kazie - czasem tam sa takie rzeczy
...google - 1.4 sekundy...
Bo to jest ostatnia wesja sterów z ASIO2, która nie na wszystkich komputerach daje się zainstalować (do dziś nie wiem od czego to zależy). Ja swoją ISIS sprzedałem już dość dawno temu, ale zobaczę może gdzieś mi się na dysku plącze starsza wersja.
Bo to jest ostatnia wesja sterów z ASIO2, która nie na wszystkich komputerach daje się zainstalować (do dziś nie wiem od czego to zależy). Ja swoją ISIS sprzedałem już dość dawno temu, ale zobaczę może gdzieś mi się na dysku plącze starsza wersja.
dejot a patrzyles te ze strony guillemota?
sa 4 rozne
http://www.guillemot.com/uk/brand/UKdriverG21.php
sa 4 rozne
http://www.guillemot.com/uk/brand/UKdriverG21.php
No ja wlaśnie wczoraj pół nocy z nią walczyłem i udało się:))...Na sterach 1.8, 1.9 karta przy próbie odtwarzania wykrzaczała się (błąd 0E 0:0028AAAAAAAA)i ani w prawo ani w lewo dopiero zaisnatlowania najstarszych sterów jakie są ruszyło Pozdrawiam
Perkusista, Informatyk:)
...No ja wlaśnie wczoraj pół nocy z nią walczyłem i udało się:))...Na sterach 1.8, 1.9 karta przy próbie odtwarzania wykrzaczała się (błąd 0E 0:0028AAAAAAAA)i ani w prawo ani w lewo dopiero zaisnatlowania najstarszych sterów jakie są ruszyło Pozdrawiam...
gdzie można dorwać te stery Maverick ?
[addsig]
gdzie można dorwać te stery Maverick ?
[addsig]
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 02:24 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
Żeby mieć ASIO 2 i działajacą kartę robi się tak: najpierw instalujemy sterowniki 1.8, sprawdzamy czy działają, potem instalujemy 1.9. i one oczywiście nie działają. Znajdujemy w menedżerze urządzenie z żółtym wykrzyknikiem i "aktualizujemy" jego sterownik do tego z wersji 1.8. Restart i powinno wszystko działać.
Mam nadzieję że nic nie pokręciłem, bo ISIS pozbyłem się już dość dawno temu.
Mam nadzieję że nic nie pokręciłem, bo ISIS pozbyłem się już dość dawno temu.