Do pana WG - a co z samplerem?
... Panie WG! Ludzie czekaja!...
To prawda, czekają:)
To prawda, czekają:)
drummer
Re: Do pana WG - a co z samplerem?
...... Panie WG! Ludzie czekaja!...
To prawda, czekają:)...
Potwierdzam :)
To prawda, czekają:)...
Potwierdzam :)
www.myspace.com/pchelki
ludzie, dajcie spokój.
Chcecie wysłać Włodka do szpitala?
Chcecie wysłać Włodka do szpitala?
no tak, ale np. ja czekalem, czekalem - az wszedlem w Kontakt... :( a wolalbym kolege forumowego wspierac. Cena duzo nizsza i oreintacja na niskolatencyjna prace. Jeszcze zeby tylko biblioteka brzmien jakas byla - ale to juz marzenie scietej glowy...
...no tak, ale np. ja czekalem, czekalem - az wszedlem w Kontakt... :( a wolalbym kolege forumowego wspierac. Cena duzo nizsza i oreintacja na niskolatencyjna prace. Jeszcze zeby tylko biblioteka brzmien jakas byla - ale to juz marzenie scietej glowy......
Ja jeszcze czekam, choć już zacząłem zbierać sample i wciąż nie mam ich gdzie odpalić:). Póki co jeszcze nie pracuję nad żadnym materiałem, tylko organizuję warsztat. Nie chciałbym inwestować w coś innego, ale też kiedyś przyjdzie czas na korzystanie z tych brzmień.
Ja jeszcze czekam, choć już zacząłem zbierać sample i wciąż nie mam ich gdzie odpalić:). Póki co jeszcze nie pracuję nad żadnym materiałem, tylko organizuję warsztat. Nie chciałbym inwestować w coś innego, ale też kiedyś przyjdzie czas na korzystanie z tych brzmień.
drummer
...no tak, ale np. ja czekalem, czekalem - az wszedlem w Kontakt... :( a wolalbym kolege forumowego wspierac. Cena duzo nizsza i oreintacja na niskolatencyjna prace. Jeszcze zeby tylko biblioteka brzmien jakas byla - ale to juz marzenie scietej glowy......
Oj bez przesady, przecież jest jeszcze EXSC!
Oj bez przesady, przecież jest jeszcze EXSC!
Marck9 - Warszawa
a coz to? To od Logica? Ale ja z Cubase pracuje.
a ja poczekam, tyle czekałem to i luty mogę
Midas M32R,EVE SC203,PC IntelCore2 Duo E6550 2.33GHz, 4GBRAM, Win7/64, HDSP9632+AI4S-192, BCF2000, lenovo Ideapad700 i7 16GB RAM, Cubase 8/7.5,SoundForge10, CDArchitect5.2, PSPaudioware, NomadFactory, StevenSlateDrums4, BFD ECO
...ludzie, dajcie spokój.
Chcecie wysłać Włodka do szpitala?...
Dajze spokoj Mr MB...;-) Po prostu - sie obiecalo to sie teraz trzeba wywiazac a nie udawac ze "nic nie bylo"... Ja wiem ze to fajnie sobie zrobic prosty programik wokol ktorego jest duzo szumu a roboty przy nim nie za wiele a i inicjatywa i pomysl chwalebne... Ale sorry - mial byc sampleplayer i nie ma oraz nawet grama komentarza w tej sprawie od autora! Mr WG? Gdzie jest nasze "100 milionow" ?
[addsig]
Chcecie wysłać Włodka do szpitala?...
Dajze spokoj Mr MB...;-) Po prostu - sie obiecalo to sie teraz trzeba wywiazac a nie udawac ze "nic nie bylo"... Ja wiem ze to fajnie sobie zrobic prosty programik wokol ktorego jest duzo szumu a roboty przy nim nie za wiele a i inicjatywa i pomysl chwalebne... Ale sorry - mial byc sampleplayer i nie ma oraz nawet grama komentarza w tej sprawie od autora! Mr WG? Gdzie jest nasze "100 milionow" ?

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)