Rozmowa kwalifikacyjna - wynagrodzenie realizatora dźwięku
-
- Kontakt:
no - a jak sie bedzie zwalniał, niech se te lampke zabierze, będzie mu niemiłe chwile przypominać i już nigdy nie bedzie tak tyrał :)
Jesli czegoś nie jesteś pewien - nie pisz.
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
http://khyro.com | http://promusic.pl/forum/
- Miłaszewski
Re: Rozmowa kwalifikacyjna - wynagrodzenie realizatora dźwięku
Można się cenić na 3 tys., na 1,5 tys., a po pierwszym miesiącu odchodzicie z kwitkiem od kasy po 647,93 plus VAT / sztuka.
ale vatu od wlasnej pensji sie nie placi - dopiero robiac zakupy
[addsig]

ale vatu od wlasnej pensji sie nie placi - dopiero robiac zakupy
[addsig]
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:28 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
[Użytkownik usunął konto]
- gekon-bass
poniewarz domy kultury nie podlegaja prawom wolnego rynku i z nikim nie konkuruja zakres wynagrodzen nigdy nie przekroczy progu zadowolenia dla ralizatora...( to tak jak z restauracjami... każda walczy o jak najlepszego szefa kuchni i za wszelką cene musi go utrzymać...) W domu kultury powinienes sie cieszyc ze dostaniesz 400zł... własnie dlatego imprezy z gałęzi takich instytucji sa technicznie słabe, bo jezli ktos zna dobrze swój fach i ceni swoje umiejetnosci ma prace w dobrych i uznawanych firmach nagłosnieniowych... i nie pozwoli sie kuźwić za marne grosze...
kazdy słyszy to co chce słyszec i kazdy rozumie to co jest mu wygodniejsze..
no widzisz - lepiej wyjdzie na slkadaniu hamburgerow w mac donaldzie....
tam trzeba mic tylko dwie rece...nawet mozg jest nie potrzebny.....
tam trzeba mic tylko dwie rece...nawet mozg jest nie potrzebny.....
...Jeszcze nie spotkałem w Polsce pracodawcy, który "na dzień dobry" dałaby komukolwiek więcej, niż wynosi obecnie płaca minimalna (oficjalne 899,10 zł brutto, czyli 647,93 zł netto). Może źle patrzyłem, oświećcie mnie proszę konkretami?
------------------------------------------------------------------------------------------
wszystko zalezy od kwalifikacji, zapotrzebowania na Twoją skromną osobę, potencjalnej wartości dodanej od Twojej działalności oraz możliwości finansowych pracodawcy.
pozdrawiam
na "dzien dobry" 200 K pln rocznie
------------------------------------------------------------------------------------------
wszystko zalezy od kwalifikacji, zapotrzebowania na Twoją skromną osobę, potencjalnej wartości dodanej od Twojej działalności oraz możliwości finansowych pracodawcy.
pozdrawiam
na "dzien dobry" 200 K pln rocznie
Już po rozmowie i dogadałem się że za konserwację sprzętu dostaję 20pln na godzinę a za realizację 70pln za godzinę, mam całkowicie wolną rękę w sprawach technicznych i organizacyjnych i nie muszę wyrobić żadnego limitu godzin. Wszystko jest na umowę-zlecenie.
Jestem zadowolony z tych warunków.
Jestem zadowolony z tych warunków.
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:32 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
Post został usunięty.
Ostatnio zmieniony piątek 01 lut 2019, 01:32 przez PiotrK, łącznie zmieniany 1 raz.
...[...] pozdrawiam
na "dzien dobry" 200 K pln rocznie [...]
Nie chciałbym być niegrzeczny (panienki ponoć lubią niegrzecznych
), ale jak nie zapytam, to dziś nie zasnę.
Jak te 200 tys. ma się do Twojego zdania:
"Ze wzgledu na mozliwosci finansowe moj wybor padl na roland'a exr 5 i casio privia 110 [...]"?
Roland EXR 5 i pianino cyfrowe ...
a co to ma do rzeczy??? padlo pytanie o przyklady wiec dalem... jestem dyrektorem w duzym banku... a to ze duzo zarabiam nie ma nic do tego ze
chce sobie kupic sprzet za okolo 4-5kpln - inna sprawa ze nie kupilem w koncu exr i casio - musialem wydac 25kpln na kostke przed domem - 10kpln na kominek w salonie... sa po prostu inne wydatki - weazniejsze niz hobby...
ale pewnie i tak nie uwierzysz ... :))))
na "dzien dobry" 200 K pln rocznie [...]
Nie chciałbym być niegrzeczny (panienki ponoć lubią niegrzecznych

"Ze wzgledu na mozliwosci finansowe moj wybor padl na roland'a exr 5 i casio privia 110 [...]"?

Roland EXR 5 i pianino cyfrowe ...
a co to ma do rzeczy??? padlo pytanie o przyklady wiec dalem... jestem dyrektorem w duzym banku... a to ze duzo zarabiam nie ma nic do tego ze
chce sobie kupic sprzet za okolo 4-5kpln - inna sprawa ze nie kupilem w koncu exr i casio - musialem wydac 25kpln na kostke przed domem - 10kpln na kominek w salonie... sa po prostu inne wydatki - weazniejsze niz hobby...
ale pewnie i tak nie uwierzysz ... :))))