Prophet 64 na c64!

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
preceli
Re: Prophet 64 na c64!

Post autor: preceli » poniedziałek 11 wrz 2006, 17:30

...A jak chcesz moc ingerowac w sidy, to sobie zaemuluj... naprawde watpie bys wychwycil jakies istotne roznice (o ile wogole)...

Wszystko się zgadza, tyle, że kolega na swym cartridge ma program z którego chce zsaplować próbki. Tak przynajmniej to wreszcie (z wielkim trudem) odebrałam.
Pewności żadnej też nie mam, bo do tej pory nie potrafił w dwóch prostych zdaniach złożyć tego, o co mu chodzi . Gdzieś mu zadzwoniło, pewnie wciąż szuka kościoła
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.

pjeciun

Post autor: pjeciun » poniedziałek 11 wrz 2006, 18:53

......A jak chcesz moc ingerowac w sidy, to sobie zaemuluj... naprawde watpie bys wychwycil jakies istotne roznice (o ile wogole)...

Wszystko się zgadza, tyle, że kolega na swym cartridge ma program z którego chce zsaplować próbki. Tak przynajmniej to wreszcie (z wielkim trudem) odebrałam.
Pewności żadnej też nie mam, bo do tej pory nie potrafił w dwóch prostych zdaniach złożyć tego, o co mu chodzi . Gdzieś mu zadzwoniło, pewnie wciąż szuka kościoła
...
nie wiem co jest nie klarownego w mojej wypowiedzi?

chce korzystac z tego cartrige przy uzyciu c64- a niby jak inaczej mialoby to przebiegac? znalazlem juz na forum prophet-a 64 jak zgrać własnoręcznie stworzone próbki na pc. a potem korzystać z nich grając na mpc.
tylko o to mi chodzilo. o nic wiecej.
dzieki za jak zwykle "żarliwą" dyskusje. w końcu naprowadziła mnie na to czego szukałem.
pozdrawiam
[addsig]
"(...) nic nie jest tak nudne jak prawda" - Charles Bukowski

EMD

Post autor: EMD » środa 13 wrz 2006, 08:38

Sinoid Composer
I już wiadomo że C64 ma nieograniczone możliwości dźwiękowe.

ODPOWIEDZ