Sample Best Service

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
epiano
Re: Sample Best Service

Post autor: epiano » niedziela 11 cze 2006, 21:16

Większość sampli ma wpisany licencji zakaz odsprzedawania. W praktyce oznacza to iż prawa do korzystania ma posiadacz faktury VAT.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Aurora

Post autor: Aurora » niedziela 11 cze 2006, 21:21

...Większość sampli ma wpisany licencji zakaz odsprzedawania. W praktyce oznacza to iż prawa do korzystania ma posiadacz faktury VAT.

pozdrawiam...
kurcze chyba mi ich nie odradzacie umyslnie,z tymi pewnie jest inaczej,pochodzą od best sevice a to pożąna firma nie jakas spektroniks gdzie cudakóją jak to tylko mozliwe

Awatar użytkownika
fatman

Post autor: fatman » niedziela 11 cze 2006, 21:44

to nie chodzi o cudakowanie tylko o to ze na samplach zarabia sie pieniadze, no wiec kupujesz sample, nagrywasz plyte i zarabiasz kase, odsprzedajesz sample i ktos zarabia kase tyle ze firma ktora je wyprodukowala juz nie i wlasnie dlatego producenci sampli nie godza sie na to (a moze nie dlatego ;) ).

Awatar użytkownika
Aurora

Post autor: Aurora » niedziela 11 cze 2006, 21:48

...to nie chodzi o cudakowanie tylko o to ze na samplach zarabia sie pieniadze, no wiec kupujesz sample, nagrywasz plyte i zarabiasz kase, odsprzedajesz sample i ktos zarabia kase tyle ze firma ktora je wyprodukowala juz nie i wlasnie dlatego producenci sampli nie godza sie na to (a moze nie dlatego ;) ). ...
ja sie zorientuje dokładnie ale moim zdaniem akurat w przypadku tego pakietu jest inaczej kupuje są moje--moja muza,ale dokładniej wypowiem sie jak sie dowiem na bestservice.de

Awatar użytkownika
grembo

Post autor: grembo » poniedziałek 12 cze 2006, 00:26

ja mowilem o jakosci sampli proponowanych przez best service ipoziomie uslug swoadczonych przez best-service

glupio wyszlo, bo wyniklo z mojego posta ze pisze o sprzedawcy - jego nie znam

Awatar użytkownika
Aurora

Post autor: Aurora » poniedziałek 12 cze 2006, 00:56

...ja mowilem o jakosci sampli proponowanych przez best service ipoziomie uslug swoadczonych przez best-service

glupio wyszlo, bo wyniklo z mojego posta ze pisze o sprzedawcy - jego nie znam...
ja tez go nie znam ba nawet mnie ona nie interesi ale ma cos fajnego

Awatar użytkownika
Aurora

Post autor: Aurora » poniedziałek 12 cze 2006, 21:03

......ja mowilem o jakosci sampli proponowanych przez best service ipoziomie uslug swoadczonych przez best-service

glupio wyszlo, bo wyniklo z mojego posta ze pisze o sprzedawcy - jego nie znam...
ja tez go nie znam ba nawet mnie ona nie interesi ale ma cos fajnego...
orientuje sie ktos moze gdzie w polsce mozna kupic podobne wszedzie tylko vengeance'y i itp??

Awatar użytkownika
Aurora

Post autor: Aurora » wtorek 13 cze 2006, 19:06

.........ja mowilem o jakosci sampli proponowanych przez best service ipoziomie uslug swoadczonych przez best-service

ja tez go nie znam ba nawet mnie ona nie interesi ale ma cos fajnego...
orientuje sie ktos moze gdzie w polsce mozna kupic podobne wszedzie tylko vengeance'y i itp?? ...
Ponawiam pytanie bo nigdzie nie moge kupic a jeszcze nie dostałem listu rejestracyjnego z allegro i pewnie nie zdąze zalicytowac??/

KYMY

Post autor: KYMY » środa 14 cze 2006, 11:07

...to nie chodzi o cudakowanie tylko o to ze na samplach zarabia sie pieniadze, no wiec kupujesz sample, nagrywasz plyte i zarabiasz kase, odsprzedajesz sample i ktos zarabia kase tyle ze firma ktora je wyprodukowala juz nie i wlasnie dlatego producenci sampli nie godza sie na to (a moze nie dlatego ;) ). ...

Z innej beczki: Kupuję syntezator, nagrywam przy jego pomocy świetną płytę, zostaję przez to milionerem, a kiedy stwierdzę, że już go nie potrzebuję nie mogę go sprzedać bo warunki umowy sprzedaży mi na to nie pozwalają...
Może już przestańmy być tak politycznie poprawni, bo cały ten licencyjny biznes z softem to zwykłe walenie frajerstwa po rogach i dawno nadaje się na akcję dla rzecznika praw konsumentów, do czego mam nadzieję u nas wreszcie dojdzie.

"Kopiowanie nie jest kradzieżą- to powielanie"

Awatar użytkownika
Aurora

Post autor: Aurora » środa 14 cze 2006, 18:46

......to nie chodzi o cudakowanie tylko o to ze na samplach zarabia sie pieniadze, no wiec kupujesz sample, nagrywasz plyte i zarabiasz kase, odsprzedajesz sample i ktos zarabia kase tyle ze firma ktora je wyprodukowala juz nie i wlasnie dlatego producenci sampli nie godza sie na to (a moze nie dlatego ;) ). ...

Z innej beczki: Kupuję syntezator, nagrywam przy jego pomocy świetną płytę, zostaję przez to milionerem, a kiedy stwierdzę, że już go nie potrzebuję nie mogę go sprzedać bo warunki umowy sprzedaży mi na to nie pozwalają...
Może już przestańmy być tak politycznie poprawni, bo cały ten licencyjny biznes z softem to zwykłe walenie frajerstwa po rogach i dawno nadaje się na akcję dla rzecznika praw konsumentów, do czego mam nadzieję u nas wreszcie dojdzie.

"Kopiowanie nie jest kradzieżą- to powielanie"...
aha kapuje,no tak masz racje

ODPOWIEDZ