Sample Best Service
Większość sampli ma wpisany licencji zakaz odsprzedawania. W praktyce oznacza to iż prawa do korzystania ma posiadacz faktury VAT.
pozdrawiam
pozdrawiam
Re: Sample Best Service
...Większość sampli ma wpisany licencji zakaz odsprzedawania. W praktyce oznacza to iż prawa do korzystania ma posiadacz faktury VAT.
pozdrawiam...
kurcze chyba mi ich nie odradzacie umyslnie,z tymi pewnie jest inaczej,pochodzą od best sevice a to pożąna firma nie jakas spektroniks gdzie cudakóją jak to tylko mozliwe
pozdrawiam...
kurcze chyba mi ich nie odradzacie umyslnie,z tymi pewnie jest inaczej,pochodzą od best sevice a to pożąna firma nie jakas spektroniks gdzie cudakóją jak to tylko mozliwe
to nie chodzi o cudakowanie tylko o to ze na samplach zarabia sie pieniadze, no wiec kupujesz sample, nagrywasz plyte i zarabiasz kase, odsprzedajesz sample i ktos zarabia kase tyle ze firma ktora je wyprodukowala juz nie i wlasnie dlatego producenci sampli nie godza sie na to (a moze nie dlatego ;) ).
...to nie chodzi o cudakowanie tylko o to ze na samplach zarabia sie pieniadze, no wiec kupujesz sample, nagrywasz plyte i zarabiasz kase, odsprzedajesz sample i ktos zarabia kase tyle ze firma ktora je wyprodukowala juz nie i wlasnie dlatego producenci sampli nie godza sie na to (a moze nie dlatego ;) ). ...
ja sie zorientuje dokładnie ale moim zdaniem akurat w przypadku tego pakietu jest inaczej kupuje są moje--moja muza,ale dokładniej wypowiem sie jak sie dowiem na bestservice.de
ja sie zorientuje dokładnie ale moim zdaniem akurat w przypadku tego pakietu jest inaczej kupuje są moje--moja muza,ale dokładniej wypowiem sie jak sie dowiem na bestservice.de

ja mowilem o jakosci sampli proponowanych przez best service ipoziomie uslug swoadczonych przez best-service
glupio wyszlo, bo wyniklo z mojego posta ze pisze o sprzedawcy - jego nie znam
glupio wyszlo, bo wyniklo z mojego posta ze pisze o sprzedawcy - jego nie znam
...ja mowilem o jakosci sampli proponowanych przez best service ipoziomie uslug swoadczonych przez best-service
glupio wyszlo, bo wyniklo z mojego posta ze pisze o sprzedawcy - jego nie znam...
ja tez go nie znam ba nawet mnie ona nie interesi ale ma cos fajnego
glupio wyszlo, bo wyniklo z mojego posta ze pisze o sprzedawcy - jego nie znam...
ja tez go nie znam ba nawet mnie ona nie interesi ale ma cos fajnego
......ja mowilem o jakosci sampli proponowanych przez best service ipoziomie uslug swoadczonych przez best-service
ja tez go nie znam ba nawet mnie ona nie interesi ale ma cos fajnego...
orientuje sie ktos moze gdzie w polsce mozna kupic podobne wszedzie tylko vengeance'y i itp??
orientuje sie ktos moze gdzie w polsce mozna kupic podobne wszedzie tylko vengeance'y i itp??

.........ja mowilem o jakosci sampli proponowanych przez best service ipoziomie uslug swoadczonych przez best-service
...
Ponawiam pytanie bo nigdzie nie moge kupic a jeszcze nie dostałem listu rejestracyjnego z allegro i pewnie nie zdąze zalicytowac??/

Ponawiam pytanie bo nigdzie nie moge kupic a jeszcze nie dostałem listu rejestracyjnego z allegro i pewnie nie zdąze zalicytowac??/
...to nie chodzi o cudakowanie tylko o to ze na samplach zarabia sie pieniadze, no wiec kupujesz sample, nagrywasz plyte i zarabiasz kase, odsprzedajesz sample i ktos zarabia kase tyle ze firma ktora je wyprodukowala juz nie i wlasnie dlatego producenci sampli nie godza sie na to (a moze nie dlatego ;) ). ...
Z innej beczki: Kupuję syntezator, nagrywam przy jego pomocy świetną płytę, zostaję przez to milionerem, a kiedy stwierdzę, że już go nie potrzebuję nie mogę go sprzedać bo warunki umowy sprzedaży mi na to nie pozwalają...
Może już przestańmy być tak politycznie poprawni, bo cały ten licencyjny biznes z softem to zwykłe walenie frajerstwa po rogach i dawno nadaje się na akcję dla rzecznika praw konsumentów, do czego mam nadzieję u nas wreszcie dojdzie.
"Kopiowanie nie jest kradzieżą- to powielanie"
Z innej beczki: Kupuję syntezator, nagrywam przy jego pomocy świetną płytę, zostaję przez to milionerem, a kiedy stwierdzę, że już go nie potrzebuję nie mogę go sprzedać bo warunki umowy sprzedaży mi na to nie pozwalają...
Może już przestańmy być tak politycznie poprawni, bo cały ten licencyjny biznes z softem to zwykłe walenie frajerstwa po rogach i dawno nadaje się na akcję dla rzecznika praw konsumentów, do czego mam nadzieję u nas wreszcie dojdzie.
"Kopiowanie nie jest kradzieżą- to powielanie"
......to nie chodzi o cudakowanie tylko o to ze na samplach zarabia sie pieniadze, no wiec kupujesz sample, nagrywasz plyte i zarabiasz kase, odsprzedajesz sample i ktos zarabia kase tyle ze firma ktora je wyprodukowala juz nie i wlasnie dlatego producenci sampli nie godza sie na to (a moze nie dlatego ;) ). ...
"Kopiowanie nie jest kradzieżą- to powielanie"...
aha kapuje,no tak masz racje
"Kopiowanie nie jest kradzieżą- to powielanie"...
aha kapuje,no tak masz racje