Wczoraj Apple wproawdzilo nowe komputery (MacBook) i wycofalo ze sprzedazy wszystkie iBooki oraz Powerbooki 12". Na stronie www.apple.pl w obecnej chwili ani sladu o zmianach...
[addsig]
Nowości sprzętowe na polskim rynku z dużym opóźnieniem - dlaczego?
- Miłaszewski
Re: Nowości sprzętowe na polskim rynku z dużym opóźnieniem - dlaczego?
Ale Yamaha wciąz nie ma swojego oddziału tylko firmy pośredniczące - autoryzowane. Np. promusica
Bajki opowiadasz, Yamaha akurat ma swoje własne biuro w Polsce, http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe/poland/
Bajki opowiadasz, Yamaha akurat ma swoje własne biuro w Polsce, http://www.yamaha-europe.com/yamaha_europe/poland/
olac Yamahe i cokolwiek innego, faktem jest ze sprzet do nas nie dociera i tyle, czlowiek ciezko pracuje i zbiera kase a potem nie moze jej wydac, to jakis absurd jest ale w naszym kraju nic nie moze zbyt mocno dziwic.
......hm, no tak, ale na mojego Peavey-a ValveKing czekam juz 2 miesiace, troche dlugo jak na sprzet produkowany w CHRL !
Z tego co się orentuję standardowa (morska) przesyłka z CHIN trwa 3 miesiące
...
Calkiem mozliwe ale chyba nie plynie do polski jeden jedyny egzemplarz dla mnie :) Chinskich majtek, koszulek i innego ustrojstwa jakos pelno do okola, tak wiec wina raczej po stronie importera a tymczasem chyba jednak kupie Marshalla AVT150XH ;)
...
Calkiem mozliwe ale chyba nie plynie do polski jeden jedyny egzemplarz dla mnie :) Chinskich majtek, koszulek i innego ustrojstwa jakos pelno do okola, tak wiec wina raczej po stronie importera a tymczasem chyba jednak kupie Marshalla AVT150XH ;)