Cubase, Sonar i VST

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
leonx2
Re: Cubase, Sonar i VST

Post autor: leonx2 » niedziela 30 kwie 2006, 22:40

......Nawiązując do posta poprzednika, jeśli chcesz być oryginalny kup oryginała a używaj pirata. Nie będzie wtedy problemów z niezasłużonym spowalnianiem.

Peace

T...

obawiam się, że pirat tutaj nie rozwiązuje całkowicie problemu! Być może emulowany dongle jest szybszy niż ten fizycznie istniejący w porcie USB, jednak nie zmienia to faktu - KOD programu tak czy owak odwołuje się do zabezpieszenia i robi to naprawdę bardzo wiele razy w ciągu sesji!

pozdr.

bj...

Czyli Sonar Lepszy tak ?

Awatar użytkownika
TECHNOX

Post autor: TECHNOX » niedziela 30 kwie 2006, 23:58

Czyli Sonar Lepszy tak ?...

dlaczego poprostu nie sciągniesz demo obu programów i nie poracujesz na tym...sądzę że to najbardziej optymalne

Jak popracujesz na obydwu to sam stwierdzisz który jest dla Ciebie lepszy , wygodniejszy i szybszy w pracy bo mozliwości są naprawdę porównywalne

Poza tym polecam jeszcze raz przeczytać post p.Macieja Dobrskiego (MD)

Ja też jestem za tym aby do prostych rzeczy stosować proste narzędzia

i nie pakować się w takie molochy jak Sonar 5 czy Cubase SX3 ale mi raczej nie przypadł do gustu Project 5 więc proponuję SONAR HOME STUDIO a najlepiej w wersji XL za naprawdę niedużą kasę masz full wypas zresztą zobacz sam ... http://www.cakewalk.com/Products/HomeStudio/XL.asp

zwykły 85 euro a XL 139 euro czyli za max 530 masz legalna wersję XL

pozdrawiam
Lubię nosić długie włosy

Awatar użytkownika
seev

Post autor: seev » poniedziałek 01 maja 2006, 00:12

Sorry ale skąd te ceny? Sonara Home Studio XL znalazłem najtaniej za 107 funtów na angielskim amazon.

ODPOWIEDZ