Notebook na scenę
Witam.
Mam puytanko czy ktos z forumowiczow uzywa notebooka do gry na zywo? jezeli tak to jaki program najlepiej zainstalowac? Zastanawiam sie nad HALion-em ale nie wiem czy jest to program na tyle mobilny do moich potrzeb, zalezy mi na szybkim wczytywaniu ustawien, pytanie kieruje jeszcze odnosnie samego Notebooka z jakiej firmy polecacie?
narazie mam na pokładzie yamaha s90es, yamaha mu100r i klawiatyrke sterujaca cme uf7
pozdrawiam
Mam puytanko czy ktos z forumowiczow uzywa notebooka do gry na zywo? jezeli tak to jaki program najlepiej zainstalowac? Zastanawiam sie nad HALion-em ale nie wiem czy jest to program na tyle mobilny do moich potrzeb, zalezy mi na szybkim wczytywaniu ustawien, pytanie kieruje jeszcze odnosnie samego Notebooka z jakiej firmy polecacie?
narazie mam na pokładzie yamaha s90es, yamaha mu100r i klawiatyrke sterujaca cme uf7
pozdrawiam
www.galeria-tbg.pl
Re: Notebook na scenę
...Mam puytanko czy ktos z forumowiczow uzywa notebooka do gry na zywo?
Nie masz dziś farta: www.eis.com.pl/virtual/modules.php?name=Forum&file=search
[addsig]
Nie masz dziś farta: www.eis.com.pl/virtual/modules.php?name=Forum&file=search

[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
......Mam puytanko czy ktos z forumowiczow uzywa notebooka do gry na zywo?
Nie masz dziś farta: http://www.eis.com.pl/virtual/modules.php?name=Forum&file=search
...
dokładnie przeszukale wyszókiwarke proponuje dokladnie przestudiowac moje pytanie a jak nic na ten temat nie wiesz to mozesz nie odpwiadac.
p.s. chyba ze pracujesz na punkciki postami z linkiem do wyszukiwarki...
Nie masz dziś farta: http://www.eis.com.pl/virtual/modules.php?name=Forum&file=search

...
dokładnie przeszukale wyszókiwarke proponuje dokladnie przestudiowac moje pytanie a jak nic na ten temat nie wiesz to mozesz nie odpwiadac.
p.s. chyba ze pracujesz na punkciki postami z linkiem do wyszukiwarki...
www.galeria-tbg.pl
....dokładnie przeszukale wyszókiwarke proponuje dokladnie przestudiowac moje pytanie a jak nic na ten temat nie wiesz to mozesz nie odpwiadac. p.s. chyba ze pracujesz na punkciki postami z linkiem do wyszukiwarki...
I po co chrzanisz takie rzeczy, o samym Halionie masz 324 posty, a najlepsze tematy to chyba "Halion 2.0, praca z próbkami Giga", "Kompakt czy Halion Player 3", "Sampler programowy"...
O notebook'u masz 170 postów, nie licząc haseł pod tytułem "komputer na scenę" i podobnych. Do tego dwa duże testy redakcyjne. I kto tu mówi o jakichś punkcikach, masz jakąś fobię?
[addsig]
I po co chrzanisz takie rzeczy, o samym Halionie masz 324 posty, a najlepsze tematy to chyba "Halion 2.0, praca z próbkami Giga", "Kompakt czy Halion Player 3", "Sampler programowy"...
O notebook'u masz 170 postów, nie licząc haseł pod tytułem "komputer na scenę" i podobnych. Do tego dwa duże testy redakcyjne. I kto tu mówi o jakichś punkcikach, masz jakąś fobię?
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
dokładnie przeszukale(m) wyszókiwarke
A to źle, bo trzeba przeszukiwać forum, a nie wyszukiwarkę :)
proponuje dokladnie przestudiowac moje pytanie
Pytasz o laptopa do zastosowań audio. Skorzystaj z wyszukiwarki :)
A co do programu to sprecyzuj czego po nim oczekujesz. Czy ma to być tylko sampler?
A to źle, bo trzeba przeszukiwać forum, a nie wyszukiwarkę :)
proponuje dokladnie przestudiowac moje pytanie
Pytasz o laptopa do zastosowań audio. Skorzystaj z wyszukiwarki :)
A co do programu to sprecyzuj czego po nim oczekujesz. Czy ma to być tylko sampler?
www.myspace.com/pchelki
...Witam.
pozdrawiam ...
V-Stack Steinberga jest idealnym narzędziem do posługiwania się wirtualnymi instrumentami VST z PC lub MACa
tutaj !!
pozdrawiam ...
V-Stack Steinberga jest idealnym narzędziem do posługiwania się wirtualnymi instrumentami VST z PC lub MACa
tutaj !!
wyszókiwarke
Ta dysgrafia to plaga gorsza niż ptasia grypa...
Chłopie, zabierz się za tą wyszukiwarkę, bo dopiero była z tego powodu awantura. A jak będziesz się odgryzać - pamiętaj, żeby nie przeklinać
Pozdrawiam,
Maciej R.
Chłopie, zabierz się za tą wyszukiwarkę, bo dopiero była z tego powodu awantura. A jak będziesz się odgryzać - pamiętaj, żeby nie przeklinać

Pozdrawiam,
Maciej R.
...wyszókiwarke
Raczej dysortografia...ale może się czepiam...:)
Raczej dysortografia...ale może się czepiam...:)
profesjonalne aranzacje i podklady w roznych stylach muzycznych. 509377327...
Obok V-Stack'a do VSTi postawiłbym SpeedSoft Virtual Sampler dla instrumentów w innych formatach.
[addsig]
[addsig]
For God so loved the world that he gave his one and only Son, that whoever believes in him shall not perish but have eternal life <John 3.16>
- monophonic
...Witam.
pozdrawiam ...
Gdy widzę muzyków biegających podczas koncertu przy Notebooku...
-przecież jest to żałosne, ale jeśli będziesz używał komputer podczas koncertów to korzystaj z niego tak, aby nigdy nie było go widać na scenie.
Nie wiem jakim gatunkiem muzyki się specjalizujesz…?
pozdrawiam ...
Gdy widzę muzyków biegających podczas koncertu przy Notebooku...
-przecież jest to żałosne, ale jeśli będziesz używał komputer podczas koncertów to korzystaj z niego tak, aby nigdy nie było go widać na scenie.
Nie wiem jakim gatunkiem muzyki się specjalizujesz…?