Jak w temacie - czy w Polsce można studiować na kierunku kształcącym inżyniera muzyki? Jeśli tak - gdzie?
A może to na tyle specyficzna dziedzina, że nie można jej opanować na drodze formalnego wykształcenia? :)
Studia przygotowujące do pracy w studio?
Re: Studia przygotowujące do pracy w studio?
ROTFL
inżynierii muzyki chyba nie da się w Polsce studiować (nie wiem nawet co to jest), ale realzację dźwięku się da, np.Tutaj
inżynierii muzyki chyba nie da się w Polsce studiować (nie wiem nawet co to jest), ale realzację dźwięku się da, np.Tutaj
IWK.org.pl - Inteligentna Wyszukiwarka Koncertów
Dołączam się do tematu choć moje pytanie jest nieco inne. Chce studiować w Warszawie na Politechnice i interesują mnie kierunki, które w przyszłości pomogą mi w pracy w studio. Wiem, że elektronika, ale może ktoś ma jakieś inne pomysły. Proszę o opinię i pozdrawiam.
...Jak w temacie - czy w Polsce można studiować na kierunku kształcącym inżyniera muzyki? Jeśli tak - gdzie?
A może to na tyle specyficzna dziedzina, że nie można jej opanować na drodze formalnego wykształcenia? :)...
Sprawdz tu.
Pozdrawiam.
[addsig]
A może to na tyle specyficzna dziedzina, że nie można jej opanować na drodze formalnego wykształcenia? :)...
Sprawdz tu.
Pozdrawiam.

[addsig]
from one source all things depend....
...Jak w temacie - czy w Polsce można studiować na kierunku kształcącym inżyniera muzyki? Jeśli tak - gdzie?
INŻYNIERA??? MUZYKI???
ROTFL
INŻYNIERA??? MUZYKI???
ROTFL

Wy się Panowie nie śmiejcie
. Pewnie wkrótce niejedna prywatna uczelnia stworzy taki kierunek.
Wyższa Szkoła Inżynierii Muzycznej im. Różowego Prosiaczka
kierunek: Inżynieria Muzyki
Absolwent kierunku: Inżynieria Muzyki jest wysokiej klasy specjalistą... itd.

Wyższa Szkoła Inżynierii Muzycznej im. Różowego Prosiaczka
kierunek: Inżynieria Muzyki
Absolwent kierunku: Inżynieria Muzyki jest wysokiej klasy specjalistą... itd.

czy różowy prosiaczek nie grał przypadkiem w Pink Floyd?
...Wy się Panowie nie śmiejcie
. Pewnie wkrótce niejedna prywatna uczelnia stworzy taki kierunek.
Witam wszystkich. Może kogoś to zainteresuje:
Wyższa Szkoła Informatyki
Dodam jeszcze, że sama uczelnia jest wiarygodna i ma dobrą renomę wśród uczelni niepaństwowych.

Witam wszystkich. Może kogoś to zainteresuje:
Wyższa Szkoła Informatyki
Dodam jeszcze, że sama uczelnia jest wiarygodna i ma dobrą renomę wśród uczelni niepaństwowych.
IroN Audio i7 4.2GHz (Kaby Lake) 16GB RAM, OS X Sierra, / Universal Audio Apollo Quad / Wes Audio Beta76 / Novation 61SL MkII / NI Maschine / Pro Tools 12.8 / Cubase 9.5 Pro / PSP Total Pack / D16 / Waves / NI Komplete 8 Ultimate / Arturia V Collection
- musiclover
A czy ktoś z forum studiował realizacje dzwięku w Gdańsku ?
Czy kryteria i zakres nauki jest taki sam jak w Poznaniu czy Warszawie ?
Czy kryteria i zakres nauki jest taki sam jak w Poznaniu czy Warszawie ?