Panel
Już prawie tydzień szperam w internecie i niestety nie mogę znaleźć żadnych informacji nt tych paneli (pewnie źle szukam).
Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje (strona producenta, sklep internetowy, lub chociaż konkretną nazwę tego ustrojstwa)
Co to za panel?
Re: Co to za panel?
Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje (strona producenta, sklep internetowy, lub chociaż konkretną nazwę tego ustrojstwa)
...
Hm.. myślałem, że to dość popularne panele akustyczne. Coś gdzieś kiedyś pytałem kogoś i zdaje się "Białystok" było w odpowiedzi.
W warszawskim klubie Proxima, salka prób jest tym wyłożona. Może telefon do nich?
pozdr
...
Hm.. myślałem, że to dość popularne panele akustyczne. Coś gdzieś kiedyś pytałem kogoś i zdaje się "Białystok" było w odpowiedzi.
W warszawskim klubie Proxima, salka prób jest tym wyłożona. Może telefon do nich?
pozdr
bębniarz
może ktoś mi wyjaśni: od kiedy współczynnik pochłaniania dźwięku jest w stanie przekroczyć wartość "1"?
(zacząłem oglądać uważnie wykresy podawane przez producenta - czy mi się wydaje, czy te panele są niemalże rewelacyjne? )
pozdr.
bjortos
(zacząłem oglądać uważnie wykresy podawane przez producenta - czy mi się wydaje, czy te panele są niemalże rewelacyjne? )
pozdr.
bjortos
...może ktoś mi wyjaśni: od kiedy współczynnik pochłaniania dźwięku jest w stanie przekroczyć wartość "1"?
idac za ciosem: jakim cudem rewelacyjne wlasciwosci mialyby miec cienkoscienne wytlaczanki z wlokniny, ktore sa puste w srodku? Niestety, obawiam sie, ze nie tylko te charakterystyki sa wyssane z palca, ale i producent robi z klientow glupa nie zwracajac uwagi na jakakolwiek wiarygodnosc tego co podaje. Typowy polski "byznes" ?
idac za ciosem: jakim cudem rewelacyjne wlasciwosci mialyby miec cienkoscienne wytlaczanki z wlokniny, ktore sa puste w srodku? Niestety, obawiam sie, ze nie tylko te charakterystyki sa wyssane z palca, ale i producent robi z klientow glupa nie zwracajac uwagi na jakakolwiek wiarygodnosc tego co podaje. Typowy polski "byznes" ?
idac za ciosem: jakim cudem rewelacyjne wlasciwosci mialyby miec cienkoscienne wytlaczanki z wlokniny, ktore sa puste w srodku? Niestety, obawiam sie, ze nie tylko te charakterystyki sa wyssane z palca, ale i producent robi z klientow glupa nie zwracajac uwagi na jakakolwiek wiarygodnosc tego co podaje. Typowy polski "byznes" ?...
Maćku, napisz to Tutkowi :D On to wynalazł :)
Jacek
Maćku, napisz to Tutkowi :D On to wynalazł :)
Jacek