Ranking DJ-ów
...hej pseudo znawcy nic dziwnego ze w /polsce muzyka elektroniczna kuleje
a jak wypowiecie sie o tym
http://www.trancedreamsphere.de/flash.html...
Ale ja czegos nie rozumiem czy to strona dla zbieraczy Grzybów ? nie mam nic przeciwko Trance, bardzo lubie taka muzyke, ale ..... tutaj same grzybki i to muchomory ...
a jak wypowiecie sie o tym
http://www.trancedreamsphere.de/flash.html...
Ale ja czegos nie rozumiem czy to strona dla zbieraczy Grzybów ? nie mam nic przeciwko Trance, bardzo lubie taka muzyke, ale ..... tutaj same grzybki i to muchomory ...
Re: Ranking DJ-ów
Master widac ze masz lipny transfer danych powinienes zaczekac az muzyka sie załaduje
...Master widac ze masz lipny transfer danych powinienes zaczekac az muzyka sie załaduje...
mam bardzo dobry , transfer, muza grała. w koło to samo ,,,, fajnie, przez 2 minuty, wiec myślę ze należało by sie najeść takich właśnie grzybków , może po 30 min ,miał bym wrażenie ze sie więcej dzieje . Strona jest beznadziejna. muza Ok, ale co z tego jak tylko 30 sec,
mam bardzo dobry , transfer, muza grała. w koło to samo ,,,, fajnie, przez 2 minuty, wiec myślę ze należało by sie najeść takich właśnie grzybków , może po 30 min ,miał bym wrażenie ze sie więcej dzieje . Strona jest beznadziejna. muza Ok, ale co z tego jak tylko 30 sec,
hehe nie mam czasu by obaejrzec ale tak to jest moj klimat. to nie sa muchomory tylko grzyby halucynogenne...I takie imprezki sa wlasnie fajne.jak ktos chce linka do takich imprez w poslce to zapraszam www.shiva.pl www.hallabanaha.org z naciskiem na to drugie ze wzg;edu na oprawe graficzna.hehe widze paulo ze czaisz klimat albo i nie ?
Nyarlathotep - głos i język wszystkich bogów zewnętrznych. Jego jedynym panem jest Azatoth - wielki i bezmyślny bóg... pełzający chaos nuklearny
spoko czaie chciałbym tylko zeby polska tez cos reprezentowała w klimacie trance

...hehe nie mam czasu by obaejrzec ale tak to jest moj klimat. to nie sa muchomory tylko grzyby halucynogenne...I takie imprezki sa wlasnie fajne.j
trzeba sie nacpac, zeby to obejrzec ? wole wypic piwo,
trzeba sie nacpac, zeby to obejrzec ? wole wypic piwo,
Andrzejku załuje naprawde, lecz mam swiadomośc ze ty jestes ciut za prosty aby popełnic jaki kolwiek mix, a co dopiero mowic o takim :) ...
A jak ty sobie to wydedukowałeś ze ja przy tym miksie byłem ?
Bolus twierdzi ze pompowanie kompresora wynika z błędu realizatorskiego i jest z tego powodu wielce oburzony .
...
Andrzejku załuje naprawde, lecz mam swiadomośc ze ty jestes ciut za prosty aby popełnic jaki kolwiek mix, a co dopiero mowic o takim :) ...
Bolus twierdzi ze pompowanie kompresora wynika z błędu realizatorskiego i jest z tego powodu wielce oburzony .
...
Kolega to ma tzw. nadiintepretację pospolitą :) taka przypadłosc, nigdzie nie pisałem ze jestem obuzony , a wrecz przeciwnie .... zaczołem watek gdyz szukałem tej piosenki ! i nie dlatego ze byłem obuzony a dla tego ze mi sie podobała! Ale widze Andrzejku ze mnie nie-zrozumiałes, No cóz, Co robic ! Jeden czyta a drugiemu sie tylko wydaje! :) Zdrowia zycze :)
...
Kolega to ma tzw. nadiintepretację pospolitą :) taka przypadłosc, nigdzie nie pisałem ze jestem obuzony , a wrecz przeciwnie .... zaczołem watek gdyz szukałem tej piosenki ! i nie dlatego ze byłem obuzony a dla tego ze mi sie podobała! Ale widze Andrzejku ze mnie nie-zrozumiałes, No cóz, Co robic ! Jeden czyta a drugiemu sie tylko wydaje! :) Zdrowia zycze :)

oburzony ..... sorki za bład
Panie Panowie czyzby konec wątku???????
a moze ktos jeszcze ma zamiar sie wypowiedziec?
a moze ktos jeszcze ma zamiar sie wypowiedziec?