Kabelki do HD 600, 580?
Witam .Tak jak w temacie .Szukam gdzie mozna w Polsce zakupic kabelki do tych sluchawek, przegladam forum i nie tylko ,! nigdzie nie moge znalezc.Moze znacie jakies strony ?
Dzieki za pomoc i pozdrawiam!
Dzieki za pomoc i pozdrawiam!
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
Re: Kabelki do HD 600, 580?
...Witam .Tak jak w temacie .Szukam gdzie mozna w Polsce zakupic kabelki do tych sluchawek, przegladam forum i nie tylko ,! nigdzie nie moge znalezc.Moze znacie jakies strony ?
Dzieki za pomoc i pozdrawiam!...
zapytaj ludzi na www.audiostereo.pl/forum.html
napewna będą wiedzieć :)
a u dystrybutora próbowaleś?
Dzieki za pomoc i pozdrawiam!...
zapytaj ludzi na www.audiostereo.pl/forum.html
napewna będą wiedzieć :)
a u dystrybutora próbowaleś?
Serwis senajzera jest w Polsce 1 (słownie jeden)wiem ze to zalosne ale taka jest prawda i kabelek do sluchawek kosztuje z 80 zlotych.serwis ten jest w piaszczenie pod warszawa bodajze.na pewno pod wawą
Nyarlathotep - głos i język wszystkich bogów zewnętrznych. Jego jedynym panem jest Azatoth - wielki i bezmyślny bóg... pełzający chaos nuklearny
Chociaz informacje mam sprzed roku wiec moge sie mylic.btw kupilem kabelek i zepsul mi sie po kolejnych 3 miesiacach- gra niewarta swieczki
Nyarlathotep - głos i język wszystkich bogów zewnętrznych. Jego jedynym panem jest Azatoth - wielki i bezmyślny bóg... pełzający chaos nuklearny
ja tam w ogóle nie kupiłbym sennków bo to syf.
Ciepłe, kluchowate, podbarwiają, ble, no i kable im ulatują.
Mam za to stare Sony (MDR-V5) i nieraz mi o mało głowy nie urwało, wzmacniacz z półki nie zleciał, komp się ruszał, ale kabel jak siedział tak siedzi.
nie do wyrwania.
NIestety mająjuż swoje lata ale kabel silny jak lina holownicza
nie wiem jak oni to zrobili, ale ja już pare razy myślałem że zostane bez słuchawek a słuchawki sobie grają, kabel cacy :)
Mam za to stare Sony (MDR-V5) i nieraz mi o mało głowy nie urwało, wzmacniacz z półki nie zleciał, komp się ruszał, ale kabel jak siedział tak siedzi.
nie do wyrwania.

nie wiem jak oni to zrobili, ale ja już pare razy myślałem że zostane bez słuchawek a słuchawki sobie grają, kabel cacy :)
...ja tam w ogóle nie kupiłbym sennków bo to syf.
nie do wyrwania.
nie wiem jak oni to zrobili, ale ja już pare razy myślałem że zostane bez słuchawek a słuchawki sobie grają, kabel cacy :)...
Dzieki wszystkim za pomoc!
No kolego ja raczej szukam kabelkow do tych moich a nie do sony!
nie do wyrwania.

nie wiem jak oni to zrobili, ale ja już pare razy myślałem że zostane bez słuchawek a słuchawki sobie grają, kabel cacy :)...
Dzieki wszystkim za pomoc!
No kolego ja raczej szukam kabelkow do tych moich a nie do sony!
Jestem muzykiem z zawodu. Muzyka kręci się cały czas do okoła mnie i ostatnio fascynuje mnie nagrywanie muzy w swoim małym studiu domowym.
...Serwis senajzera jest w Polsce 1 (słownie jeden)wiem ze to zalosne ale taka jest prawda i kabelek do sluchawek kosztuje z 80 zlotych.serwis ten jest w piaszczenie pod warszawa bodajze.na pewno pod wawą...
A masz moze adres www do nich?
A masz moze adres www do nich?
...Serwis senajzera jest w Polsce 1 (słownie jeden)wiem ze to zalosne ale taka jest prawda i kabelek do sluchawek kosztuje z 80 zlotych.serwis ten jest w piaszczenie pod warszawa bodajze.na pewno pod wawą...
80? Jak ostatnio dzwonilem do nich, to kosztowal 150...
Tez wlasnie przestal mi gra jeden kabelek z HD600...
80? Jak ostatnio dzwonilem do nich, to kosztowal 150...
Tez wlasnie przestal mi gra jeden kabelek z HD600...
Kompozytor, aranżer, producent.
Kiedys bylo www.konsbud-audio.com.pl , ze 2 lata temu musialem dac 135 zl.
Teraz jest http://www.aplauzaudio.pl/ - dowiedz sie
Teraz jest http://www.aplauzaudio.pl/ - dowiedz sie
...Kiedys bylo http://www.konsbud-audio.com.pl , ze 2 lata temu musialem dac 135 zl.
Teraz jest http://www.aplauzaudio.pl/ - dowiedz sie...
Dzieki serdeczne ! !
Teraz jest http://www.aplauzaudio.pl/ - dowiedz sie...
Dzieki serdeczne ! !