Waves -> SSL 4000
Waves wypuszcza nowe wtyczki symulacje ... wyglada na tor audio SSl 4000 najlepsza jest cena Uwaga !!! 1600 $ Mata ogladajta :)
Re: Waves -> SSL 4000
Odnosze wrazenie ze Waves czuje oddech na plecach , chca czyms zaskoczyc , napewno cena !
...Odnosze wrazenie ze Waves czuje oddech na plecach , chca czyms zaskoczyc , napewno cena ! ...
tak :D najpierw spadły mi kapcie a potem wylałem moje kakauko :D
tak :D najpierw spadły mi kapcie a potem wylałem moje kakauko :D
......Odnosze wrazenie ze Waves czuje oddech na plecach , chca czyms zaskoczyc , napewno cena ! ...
tak :D najpierw spadły mi kapcie a potem wylałem moje kakauko :D...
A nie napisali ze dają złoty ""kajdan " do tych wtyczek? .Jak znam zycie beda zajmowały 30 mb , wydane beda na płycie DVD . reszta to bedzie zabezpieczenie .
tak :D najpierw spadły mi kapcie a potem wylałem moje kakauko :D...
A nie napisali ze dają złoty ""kajdan " do tych wtyczek? .Jak znam zycie beda zajmowały 30 mb , wydane beda na płycie DVD . reszta to bedzie zabezpieczenie .
moglaby powstac jakas kooperacja ze steinbergiem, coby to zaimplementowac w cubase zamiast obecnej pokladowej padaki ;) bylby sens upgrade na sx 4 robić

Waves chyba poszli daleko , przy takiej cenie TDM 1600 $ Native 800 $ . Teraz czy TDM to sa programy do Protloos ? i dlaczego sa takie drogie .. moze dwa razy lepsze
TDM to wtyczki na platforme TDM (ProTools DSP). Zawsze byly dwa razy drozsze od natywnych (co nie znaczy, ze dwa razy lepsze)
Taka polityka firmy.

Taka polityka firmy.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
...TDM to wtyczki na platforme TDM (ProTools DSP). Zawsze byly dwa razy drozsze od natywnych (co nie znaczy, ze dwa razy lepsze)
Taka polityka firmy....
Ciekawe dlaczego tak sie dzieje ? moze aby je "" skonstruowac"" potrzeba 2 X wiecej czasu ?

Taka polityka firmy....
Ciekawe dlaczego tak sie dzieje ? moze aby je "" skonstruowac"" potrzeba 2 X wiecej czasu ?
Ciekawe dlaczego tak sie dzieje ? moze aby je "" skonstruowac"" potrzeba 2 X wiecej czasu ? ...
Bo TDM jest z zalozenia drozszy, jesli ktos decyduje sie na TDM to ma pieniadze na wtyczki TDM. Poza tym TDM to odciazenie procesora komputera.
Bo TDM jest z zalozenia drozszy, jesli ktos decyduje sie na TDM to ma pieniadze na wtyczki TDM. Poza tym TDM to odciazenie procesora komputera.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
......TDM to wtyczki na platforme TDM (ProTools DSP). Zawsze byly dwa razy drozsze od natywnych (co nie znaczy, ze dwa razy lepsze)
Taka polityka firmy....
Ciekawe dlaczego tak sie dzieje ? moze aby je "" skonstruowac"" potrzeba 2 X wiecej czasu ? ...
Nie no dlaczego ? może po prostu wszyscy w firmie chcą sobie neony pod swoje bmy założyć - a to przecież droga impreza

Taka polityka firmy....
Nie no dlaczego ? może po prostu wszyscy w firmie chcą sobie neony pod swoje bmy założyć - a to przecież droga impreza