''listw'' z osmioma preampami
komunikujacymi sie z komputerem przez fw adat... jest bardzo duzo behringer, presonus. focusrite itd..
co powiecie na male zestawienie
niech kazdy sie wypowie na temat konkretnej listwy?
badz ja posiada badz slyszal etc...
oto proponowana lista:
BEHRINGER ADA8000
PRESONUS FIREPOD,DIGI MAX I DIGI MAX LT
FOCUSRITE OCTOPRE I OCTOPRE LE
TASCAM FW 1804-ma 4 preampy ale jest interesujacy ze wzgledu na ilosc wejsc i wyjsc
RME
ps podrzuccie inne
dzieki
POZDRAWIAM.
Co powiecie na takie zestawienie?
nowy realizator
Re: Co powiecie na takie zestawienie?
TASCAM FW 1804-ma 4 preampy ale jest interesujacy ze wzgledu na ilosc wejsc i wyjsc
TASCAM FW 1804 ma dużo więcej preampów niż piszesz. Cztery są mikrofonowe, ale reszta to też preampy tyle że liniowe.
pozdrawiam
rozważ jeszcze TASCAM FW1082 to bardzo ciekawa maszynka...mam ją i wielcem z niej zadowolon
TASCAM FW 1804 ma dużo więcej preampów niż piszesz. Cztery są mikrofonowe, ale reszta to też preampy tyle że liniowe.
pozdrawiam
rozważ jeszcze TASCAM FW1082 to bardzo ciekawa maszynka...mam ją i wielcem z niej zadowolon

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
mam ADA 8000
8 preampow, jestem zadowolony, sczegolnei za ta cene, polecam
pozdrawiam
8 preampow, jestem zadowolony, sczegolnei za ta cene, polecam
pozdrawiam
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"
...mam ADA 8000
8 preampow, jestem zadowolony, sczegolnei za ta cene, polecam...
Wady: potencjometry skokowe ograniczają liczbę ustawienia poziomów. Poza tym pod koniec zakresu regulacji każdego kanału jest ogromny skok czułości preampu. To męczy.
Zalety: "ładne" brzmienie, relacja cena/jakość.
+/-: Działanie jakby limitera na szczytach sygnału, o którym nic nie wiadomo i na którego nie ma się wpływu. (?)
Wady: potencjometry skokowe ograniczają liczbę ustawienia poziomów. Poza tym pod koniec zakresu regulacji każdego kanału jest ogromny skok czułości preampu. To męczy.
+/-: Działanie jakby limitera na szczytach sygnału, o którym nic nie wiadomo i na którego nie ma się wpływu. (?)
...a czy uzytkownikow tascama brak?
...
.
...
.
nowy realizator
......mam ADA 8000
+/-: Działanie jakby limitera na szczytach sygnału, o którym nic nie wiadomo i na którego nie ma się wpływu. (?)...
co do tego limitera to tez to zauwazylem.
tak jakby byl ustawiony na ok -0,7 dB
+/-: Działanie jakby limitera na szczytach sygnału, o którym nic nie wiadomo i na którego nie ma się wpływu. (?)...
co do tego limitera to tez to zauwazylem.
tak jakby byl ustawiony na ok -0,7 dB
Proszę zanotować! "odmawia wypisania spisu sprzętu studyjnego w sygnaturce"