Jaki kompresor?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Sixtus
Re: Jaki kompresor?

Post autor: Sixtus » czwartek 12 sty 2006, 23:41

...Nie mam tego kompresora, ale bardzo mocno na niego choruję, to będzie mój następny zakup. Nie jest to sprzęt tak rozreklamowany jak berindżery**********************

a co to są berindżery?:) Firma jest chyba niemiecka, nie angielska/amerykanska? :)

Sixtus

Awatar użytkownika
Che

Post autor: Che » piątek 13 sty 2006, 16:12

......Nie mam tego kompresora, ale bardzo mocno na niego choruję, to będzie mój następny zakup. Nie jest to sprzęt tak rozreklamowany jak berindżery**********************

a co to są berindżery?:) Firma jest chyba niemiecka, nie angielska/amerykanska? :)

Sixtus

...

No właśnie!!! Smiać mi sie chce jak bardzo często słysze ludzi opowiadających o sprzęcie i wrzucających ciągle - "nie to co berindżer". Zdarza sie to nawet w sklepach muzycznych gdzie obsługujący daje mi taki popis elokwencji w jezykach obcych.

Ludzie!!! Jak nie umiecie gadać po obcemu to nie starajcie siue udawać ze gadacie bo kulawo wam to wychodzi!

Behringer to po polsku Beringer i koniec.

Awatar użytkownika
spiker

Post autor: spiker » piątek 13 sty 2006, 16:33

Behringer to po polsku Beringer i koniec....

Jawohl!!! Herr OberSturm......;-)

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

ODPOWIEDZ