Witam
Czy ktos mial ju z tym do czynienia?
Czy moge tego uzywac jako interfejsu audio? Czy jesli bede mial takie
cacko to potrzebna mi bedzie dodatkowa karta dzwiekowa? Bede normalnie mógl odpalic cubasa i zapodac jakies VSTi przez ten interfejs, czy to jest tylko zewnetrzny przedwzmacniacz ze wejściem HI-Z do gitary i mica a i tak potrzebuje karty dzwiekowej?
Pozdrawiam
Line 6 TonePort UX1
Re: Line 6 TonePort UX1
Czy moge tego uzywac jako interfejsu audio?
TAK
Czy jesli bede mial takie
cacko to potrzebna mi bedzie dodatkowa karta dzwiekowa?
NIE
Bede normalnie mógl odpalic cubasa i zapodac jakies VSTi przez ten interfejs,
TAK
czy to jest tylko zewnetrzny przedwzmacniacz ze wejściem HI-Z do gitary i mica
NIE
a i tak potrzebuje karty dzwiekowej?
NIE
Pozdrawiam ...
Ja również
TAK
Czy jesli bede mial takie
cacko to potrzebna mi bedzie dodatkowa karta dzwiekowa?
NIE
Bede normalnie mógl odpalic cubasa i zapodac jakies VSTi przez ten interfejs,
TAK
czy to jest tylko zewnetrzny przedwzmacniacz ze wejściem HI-Z do gitary i mica
NIE
a i tak potrzebuje karty dzwiekowej?
NIE
Pozdrawiam ...
Ja również
przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...
Dziękuję bardzo:)
...Dziękuję bardzo:)...
J mam UX2 jak masz jakieś pytania, to śmiało.
J mam UX2 jak masz jakieś pytania, to śmiało.
Mam 18 lat, jestem klawiszowcem, interesuje się szeroko pojętym dźwiękiem i wszystkim co z nim związane.
......Dziękuję bardzo:)...
J mam UX2 jak masz jakieś pytania, to śmiało....
Zatem...
JAka jest jakośc sygnału na tym interfejsie? Czy można jakość dżwięku porównać do ESI MAYA 44? Jaką najmniejsza latencje mozna uzyskac uzywajac np amplitude? Jaka jest jakosc sterownikow asio? Jak dzialaja wbudowane symulacje wzmacniaczy? Czy moge jednaczesie nagrywac 2 sygnaly z zewnatrz i i le jest wyjsc ktore moga jednoczesinie pracowac (stereo mono) :)
Mozesz cos tez napisac od siebie :)
pozdrawiam
J mam UX2 jak masz jakieś pytania, to śmiało....
Zatem...
JAka jest jakośc sygnału na tym interfejsie? Czy można jakość dżwięku porównać do ESI MAYA 44? Jaką najmniejsza latencje mozna uzyskac uzywajac np amplitude? Jaka jest jakosc sterownikow asio? Jak dzialaja wbudowane symulacje wzmacniaczy? Czy moge jednaczesie nagrywac 2 sygnaly z zewnatrz i i le jest wyjsc ktore moga jednoczesinie pracowac (stereo mono) :)
pozdrawiam
JAka jest jakośc sygnału na tym interfejsie?
Czy można jakość dżwięku porównać do ESI MAYA 44? Jaką najmniejsza latencje mozna uzyskac uzywajac np amplitude? Jaka jest jakosc sterownikow asio? Jak dzialaja wbudowane symulacje wzmacniaczy? Czy moge jednaczesie nagrywac 2 sygnaly z zewnatrz i i le jest wyjsc ktore moga jednoczesinie pracowac (stereo mono) :)
pozdrawiam...
Hej
Nie znam interfejsu ESI wiec nie wiem jak wypadaja w porownaniu. Wpisz haslo "toneport" w wyszukiwarce forum EIS i tam znajdziesz inny watek gdzie juz byla dosc dluuuuga wypowiedz odnoszaca sie do pozostalych Twoich pytań (przynajmniej czesciowo).
Pozdro
LaBomba
Czy można jakość dżwięku porównać do ESI MAYA 44? Jaką najmniejsza latencje mozna uzyskac uzywajac np amplitude? Jaka jest jakosc sterownikow asio? Jak dzialaja wbudowane symulacje wzmacniaczy? Czy moge jednaczesie nagrywac 2 sygnaly z zewnatrz i i le jest wyjsc ktore moga jednoczesinie pracowac (stereo mono) :)
pozdrawiam...
Hej
Nie znam interfejsu ESI wiec nie wiem jak wypadaja w porownaniu. Wpisz haslo "toneport" w wyszukiwarce forum EIS i tam znajdziesz inny watek gdzie juz byla dosc dluuuuga wypowiedz odnoszaca sie do pozostalych Twoich pytań (przynajmniej czesciowo).
Pozdro
LaBomba