Płyty CD jako wzór do naśladowania?
Jak w temacie. Ktore Waszym zdaniem sa dobrze zrealizowane, na ktorych instrumenty brzmia bardzo dobrze?
Mnie w tym momencie najbardziej interesuje gitara akustyczna, skrzypce i bas/kontrabas ale piszmy o roznych gatunkach i instrumentach...
Mnie w tym momencie najbardziej interesuje gitara akustyczna, skrzypce i bas/kontrabas ale piszmy o roznych gatunkach i instrumentach...
-
Re: Płyty CD jako wzór do naśladowania?
...Jak w temacie. Ktore Waszym zdaniem sa dobrze zrealizowane, na ktorych instrumenty brzmia bardzo dobrze?
Mnie w tym momencie najbardziej interesuje gitara akustyczna, skrzypce i bas/kontrabas ale piszmy o roznych gatunkach i instrumentach......
Myślę, że dokonania na płytach Porcupine Tree też mogą się przydać.
Mnie w tym momencie najbardziej interesuje gitara akustyczna, skrzypce i bas/kontrabas ale piszmy o roznych gatunkach i instrumentach......
Myślę, że dokonania na płytach Porcupine Tree też mogą się przydać.
Nightmares On Wax "Carboot Soul"
'Les Nuits'- mistrzostwo świata
'Finer remix'
'Les Nuits'- mistrzostwo świata
'Finer remix'
diggin' in the crates
kupuj polskie płyty. w polsce każdy zrzyna z kogoś z zagranicy

w polsce każdy zrzyna z kogoś z zagranicy
...
ale zazwyczaj nieudolnie...

ale zazwyczaj nieudolnie...
www.myspace.com/pchelki
Adam Green - Friends of Mine
- jest gitara akustyczna, bass i kwartet smyczkowy
- jest gitara akustyczna, bass i kwartet smyczkowy
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!
A jezeli chodzi o el muzyke??
...A jezeli chodzi o el muzyke?? ...
W przypadku "zywych" instrumentow wiadomo, jak powinny brzmiec. A syntezator? Skad bedziesz wiedzial, na ile brzmienia zostaly przetworzone? Mozna co najwyzej opierac sie o wzor brzmien, calego miksu, mastera.
W przypadku "zywych" instrumentow wiadomo, jak powinny brzmiec. A syntezator? Skad bedziesz wiedzial, na ile brzmienia zostaly przetworzone? Mozna co najwyzej opierac sie o wzor brzmien, calego miksu, mastera.
Nie odpowiadam na porady via prywatny mail. Od tego jest to forum!
......A jezeli chodzi o el muzyke?? ...
W przypadku "zywych" instrumentow wiadomo, jak powinny brzmiec. A syntezator? Skad bedziesz wiedzial, na ile brzmienia zostaly przetworzone? Mozna co najwyzej opierac sie o wzor brzmien, calego miksu, mastera....
niee, chodzi mi o proporcje miedzy padami, bassem etc.
W przypadku "zywych" instrumentow wiadomo, jak powinny brzmiec. A syntezator? Skad bedziesz wiedzial, na ile brzmienia zostaly przetworzone? Mozna co najwyzej opierac sie o wzor brzmien, calego miksu, mastera....
niee, chodzi mi o proporcje miedzy padami, bassem etc.