Behringer Eurorack UB1002
...Witam wszystkich.Czy moglbym liczyc na was i dowiedziec sie od was czegos na temat tego mixera,co o nim sadzicie? > http://akutech.super.sklep.pl/ < ? Z góry mowie ze jestem laikiem w tych sprawach.Do tej pory najnormalniej nagrywalem pod Shure 606c ale mysle nad zakupem jakiegos mikrofonu pojemnosciowego:)
Pozdrawiam ...
A ja ci polecam Behingera UB802. Przetworniki te same co w wyższym modelu o który pytasz więc brzmienie uzyskasz to samo, więc lepiej dołóż kase w mikrofon zamiast wydawac kase na compact4. Porównywałem obydwa mikserki i różnicy w brzmieniu nagranego wokalu nie znalazlem żadnej. Obydwa brzmą bardzo dobrze i porawie nie szumią.
Pozdrawiam ...
A ja ci polecam Behingera UB802. Przetworniki te same co w wyższym modelu o który pytasz więc brzmienie uzyskasz to samo, więc lepiej dołóż kase w mikrofon zamiast wydawac kase na compact4. Porównywałem obydwa mikserki i różnicy w brzmieniu nagranego wokalu nie znalazlem żadnej. Obydwa brzmą bardzo dobrze i porawie nie szumią.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
Re: Behringer Eurorack UB1002
......A ja ci polecam Behingera UB802. Obydwa brzmą bardzo dobrze i porawie nie szumią....
Zgadza się. I rzeczywiście lepiej dorzucić te prawie pięć dych do innego sprzętu.
Zgadza się. I rzeczywiście lepiej dorzucić te prawie pięć dych do innego sprzętu.
.........A ja ci polecam Behingera UB802. Obydwa brzmą bardzo dobrze i porawie nie szumią....
Zgadza się. I rzeczywiście lepiej dorzucić te prawie pięć dych do innego sprzętu....
ub802 kupisz za 200zł a compact4 450! troche różnicy w cenie jest.
Zgadza się. I rzeczywiście lepiej dorzucić te prawie pięć dych do innego sprzętu....
ub802 kupisz za 200zł a compact4 450! troche różnicy w cenie jest.
...kto pyta nie błądzi :-)) Niech milczę jesli nie mam nic ciekawego do powiedzenia...
...ja nie nagrywam rapu :] ... ale do wokali sie nadaje na parwde "na początek" powinien być oki :) ... pamiętaj tylko aby go dobrze uziemić bo inaczej będziesz miał szumy których on normalnie nie ma zbyt wiele ...
przynajmniej w porównaniu z phonickiem ;)
Pozdr!
...
;) Uziemic, tzn? hehe
Pozdr!
...
;) Uziemic, tzn? hehe
....ub802 kupisz za 200zł....
Gdzie?
Gdzie?
;) Uziemic, tzn? hehe...
W wyszukiwarce hehe
[addsig]
W wyszukiwarce hehe
[addsig]
Wiedza zawsze ileś tam kosztuje, głupoty i niewiedzy nie da się oszacować.
U mnie w Białymstoku koles w sklepie audio sprzedaje ub802 ale po 340zł!
w innym sklepie gadalem z typkiem to mowil ze w razie czego moze sprowadzic w 2-3 dni to co mnie interesuje po cenie hurtowej,wiec spoko:)

.......ub802 kupisz za 200zł....
Gdzie?...
A nawet taniej w music-town.de lub musik-produktiv.de , 47 euro to przy obecnym kursie to około 188zł! Bardzo mozliwe ze wezmą na siebie koszt przesyłki nawet. Warto zapytać
Gdzie?...
A nawet taniej w music-town.de lub musik-produktiv.de , 47 euro to przy obecnym kursie to około 188zł! Bardzo mozliwe ze wezmą na siebie koszt przesyłki nawet. Warto zapytać
......ja nie nagrywam rapu :] ... ale do wokali sie nadaje na parwde "na początek" powinien być oki :) ... pamiętaj tylko aby go dobrze uziemić bo inaczej będziesz miał szumy których on normalnie nie ma zbyt wiele ...
Pozdr!
...
;) Uziemic, tzn? hehe...
no np. uzywając gniazda zasilania z tzw."bolcem" ;)
Pozdr!
...
;) Uziemic, tzn? hehe...
no np. uzywając gniazda zasilania z tzw."bolcem" ;)
.........ja nie nagrywam rapu :] ... ale do wokali sie nadaje na parwde "na początek" powinien być oki :) ... pamiętaj tylko aby go dobrze uziemić bo inaczej będziesz miał szumy których on normalnie nie ma zbyt wiele ...
Pozdr!
...
;) Uziemic, tzn? hehe...
no np. uzywając gniazda zasilania z tzw."bolcem" ;)...
hehe ,I wszystko jasne
Wielkie dzieki
Pozdr!
...
;) Uziemic, tzn? hehe...
no np. uzywając gniazda zasilania z tzw."bolcem" ;)...
hehe ,I wszystko jasne