autor: Master » piątek 18 lis 2005, 08:16
...Oczywiscie ze szumy i sygnały stałe. a jak inaczej porównac, Klark T. ma wezszy wyswietlacz wiec dla swojej wygody zawez Sonoscope a bedziesz miał podobny obraz, proponuje ustawic podobna ilosc pasm,
To oczywiste - porownywac trzeba w podobnych warunkach, tak tez zrobilem
Pracuje na sonoscope od wielu lat , mam 20 letniego Klarka T. DN 60 , wysietlacz diodowy , Sonoscope jest o wiele wygodniejszy . ...
Ja mam stycznos z Klarkiem wiecej niz 10 lat. Jego wskazania sie 'czuje', jest adekwatny do dzwieku. Sonoscope moim zdaniem tak nie reaguje na dzwiek. Czy ustawie 31 pasm, czy wiecej na Sonoscope, na Klark-Teknik widze wiecej. Niezly jest tez analizator z kart RME, ale dla mnie to dalej nie jest DN60....
proponuje zwiekszyc czułosc wskazan .
Uważam sonoscope za najciekawsza propozycje , mam kilka Analizerów , PINGWIN , PAZ wavsa , analizer w Ultra Curve Pro, i DN 60 , jednak na sonosope pracuje mi sie najlepiej .
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
odp, do kogos kto sie pytał o analizer na wyjsciu, Sonocope nie działa na wyjsciu tylko na wejsciu , podłaczasz wyjscie z karty do miksera potem wracasz nim spowrotem do karty , w ten sposob mozna analizowac wszystko co wchodzi , zreszta co wychodzi takze , po-przez mikser .