Panie, Panowie
Gdzie, realnie mozna w Polsce kupic nowe mikrofony Neumann?
Na stronie producenta jest wprawdzie link do dystrybutaora,
ale okazuje sie, ze zajmuje on sie zupelnie innymi sprzetami...
Wpisywanie w wyszukiwarke daje tylko przeglad studiow, ktore
korzystaja z tych mikrofonow.
mikrofony Neumann
Re: mikrofony Neumann
Nie wiem dlaczego chcesz kupywac w polsce bo wyzszych cenach, jezeli mozna sobie zamowic przez neta np.w niemczech i mikrofon przyjdzie Ci do domu, w polsce chywa www.musiccenter.pl ma w swojej ofercie Neumanny, ale po kosmicznych cenach, ja ze swojej strony polecam THOMANN gdzie zamawiałem sprzęt nie raz nie dwa, i było wzorowo.
To ze informacji o produktach nie ma na stronie dystrybutora, nie znaczy, ze nie handluje tym sprzetem (co najwyżej że widocznie niespecjalnie mu zależy). Dzwonilem do aplauzu w sprawie neumanna i dostalem kompletna informacje. Swoja droga tlumaczenia dotyczace produktow sennheisera na stronie aplauzu sa.... nie wiem, czy śmiać sie czy płakać...
...To ze informacji o produktach nie ma na stronie dystrybutora, nie znaczy, ze nie handluje tym sprzetem (co najwyżej że widocznie niespecjalnie mu zależy). Dzwonilem do aplauzu w sprawie neumanna i dostalem kompletna informacje. Swoja droga tlumaczenia dotyczace produktow sennheisera na stronie aplauzu sa.... nie wiem, czy śmiać sie czy płakać......
płakac
płakac
bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi, sugestie i rady.
chyba faktyczneie zdecyduje sie na zakup zagranica,
chociaz mam nieciekawe doswiadczenia z tego typu
transakcjami.
pozdrawiam wszystkich
jurek
chyba faktyczneie zdecyduje sie na zakup zagranica,
chociaz mam nieciekawe doswiadczenia z tego typu
transakcjami.
pozdrawiam wszystkich
jurek