Quasimidi Raven Max, czy Yamaha SY85?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
davido
Quasimidi Raven Max, czy Yamaha SY85?

Post autor: davido » sobota 05 lis 2005, 00:34

Witam. mam wielką prośbę ....doradźcie mi please ..... Mam okazję zamienić swojego Quasimidi Ravena Max na Yamahe SY-85 lub Korga 01/W. Nie wiem , czy mi sie to opałaca - a jesli tak to na ktory model.... Korg , czy Yamaha. Mam prośbę odpiszcie proszę na maila : dburas@wp.pl , gdyz na tej stronie jestem jednorazowo ! z gory wielkie dzięki :)

Awatar użytkownika
rt_of_vnenture

Re: Quasimidi Raven Max, czy Yamaha SY85?

Post autor: rt_of_vnenture » sobota 05 lis 2005, 14:55

...Witam. mam wielką prośbę ....doradźcie mi please ..... Mam okazję zamienić swojego Quasimidi Ravena Max na Yamahe SY-85 lub Korga 01/W. Nie wiem , czy mi sie to opałaca - a jesli tak to na ktory model.... Korg , czy Yamaha. Mam prośbę odpiszcie proszę na maila : dburas@wp.pl , gdyz na tej stronie jestem jednorazowo ! z gory wielkie dzięki :) ...

Odpiszę tutaj, bo majle wysyłam tylko raz - a już zużyłem limit na dzisiaj :)

Zależy chyba jaką muzykę robisz ... na pewno korg nie ma filtru z rególowanym rezonansem ...

Awatar użytkownika
davido

Post autor: davido » sobota 05 lis 2005, 15:19

......Witam. mam wielką prośbę ....doradźcie mi please ..... Mam okazję zamienić swojego Quasimidi Ravena Max na Yamahe SY-85 lub Korga 01/W. Nie wiem , czy mi sie to opałaca - a jesli tak to na ktory model.... Korg , czy Yamaha. Mam prośbę odpiszcie proszę na maila : dburas@wp.pl , gdyz na tej stronie jestem jednorazowo ! z gory wielkie dzięki :) ...

Odpiszę tutaj, bo majle wysyłam tylko raz - a już zużyłem limit na dzisiaj :)

Zależy chyba jaką muzykę robisz ... na pewno korg nie ma filtru z rególowanym rezonansem ... ...

ale ściślej, nie wiem co wybrać bo mam okazję się zamienić :( czy może zostać przy Ravenie ??

2ms

Post autor: 2ms » sobota 05 lis 2005, 23:51

ja bym się nie zamieniał
ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl

ODPOWIEDZ