Quasimidi Raven Max, czy Yamaha SY85?
Witam. mam wielką prośbę ....doradźcie mi please ..... Mam okazję zamienić swojego Quasimidi Ravena Max na Yamahe SY-85 lub Korga 01/W. Nie wiem , czy mi sie to opałaca - a jesli tak to na ktory model.... Korg , czy Yamaha. Mam prośbę odpiszcie proszę na maila : dburas@wp.pl , gdyz na tej stronie jestem jednorazowo ! z gory wielkie dzięki :)

- rt_of_vnenture
Re: Quasimidi Raven Max, czy Yamaha SY85?
...Witam. mam wielką prośbę ....doradźcie mi please ..... Mam okazję zamienić swojego Quasimidi Ravena Max na Yamahe SY-85 lub Korga 01/W. Nie wiem , czy mi sie to opałaca - a jesli tak to na ktory model.... Korg , czy Yamaha. Mam prośbę odpiszcie proszę na maila : dburas@wp.pl , gdyz na tej stronie jestem jednorazowo ! z gory wielkie dzięki :)
...
Odpiszę tutaj, bo majle wysyłam tylko raz - a już zużyłem limit na dzisiaj :)
Zależy chyba jaką muzykę robisz ... na pewno korg nie ma filtru z rególowanym rezonansem ...

Zależy chyba jaką muzykę robisz ... na pewno korg nie ma filtru z rególowanym rezonansem ...
......Witam. mam wielką prośbę ....doradźcie mi please ..... Mam okazję zamienić swojego Quasimidi Ravena Max na Yamahe SY-85 lub Korga 01/W. Nie wiem , czy mi sie to opałaca - a jesli tak to na ktory model.... Korg , czy Yamaha. Mam prośbę odpiszcie proszę na maila : dburas@wp.pl , gdyz na tej stronie jestem jednorazowo ! z gory wielkie dzięki :)
...
Zależy chyba jaką muzykę robisz ... na pewno korg nie ma filtru z rególowanym rezonansem ... ...
ale ściślej, nie wiem co wybrać bo mam okazję się zamienić :( czy może zostać przy Ravenie ??

Zależy chyba jaką muzykę robisz ... na pewno korg nie ma filtru z rególowanym rezonansem ... ...
ale ściślej, nie wiem co wybrać bo mam okazję się zamienić :( czy może zostać przy Ravenie ??

ja bym się nie zamieniał

ROLAND JP8000, YAMAHA Motif ES6, WALDORF Blofeld, OBERHEIM MC1000/76, IBM T40, BEHRINGER BCA-2000, ALESIS M1 Active mk2, Sennheiser HD265 Linear x2... http://www.myspace.com/inthetwilightbandpl