Jaką karte polecacie? (USB, 4we, 4wy)
Witam. Jak w temacie - jaką karte możliwie tanią (dobry stosunek cena/jakość) wybralibyście, jeśli chodzi o karty USB z 4 wejściami i 4 wyjściami? Szukałem w necie, ale za dużo nie znalazłem (może nie chciałem :P - wole spytać fachowców :) ), w archiwum też o kartach z tymi gabarytami nic nie ma. Z góry dziekuje za propozycje, dzieki tez za linki bądź ceny. Pozdrawiam
Re: Jaką karte polecacie? (USB, 4we, 4wy)
audiotrak maya 44usb, jakość nie jest jej mocną stroną, ale za to jest najtańsza
[url=http://www.liveuser.pl]liveuser.pl[/url] /
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]
[url=http://www.myspace.com/ansikte]le visage[/url]
...audiotrak maya 44usb, jakość nie jest jej mocną stroną, ale za to jest najtańsza...
O, dziekuje bardzo :) Do tych celów w zupełności mi wystarczy :) Szczerze powiem, że nawet za tym modelem sie rozglądałem, tylko nie pamietam jaki miał symbol, a coś mi sie kojarzyło że ESI właśnie taką karte wypuściło... Pozdrawiam i dziekuje :)
O, dziekuje bardzo :) Do tych celów w zupełności mi wystarczy :) Szczerze powiem, że nawet za tym modelem sie rozglądałem, tylko nie pamietam jaki miał symbol, a coś mi sie kojarzyło że ESI właśnie taką karte wypuściło... Pozdrawiam i dziekuje :)
- Miłaszewski
Nie chcialbym sie czepiac, ale dlaczego urzadzenie USB nazywacie karta?
[addsig]
[addsig]
M-audio Quattro.. USB 4we 4wy i midi..
[addsig]
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
...Nie chcialbym sie czepiac, ale dlaczego urzadzenie USB nazywacie karta?
...
Pewnie dlatego, że jakby zdjąć obudowę, to przypominałoby kartę
...
Pewnie dlatego, że jakby zdjąć obudowę, to przypominałoby kartę

Pozdrawiam
Witam!
Ja jestem użytkownikiem MAYA 44 USB. Kupił mi tą kartę znajony w USA. jakieś 1,5 roku temu. Ogólnie karta jest niezła. Dużą zaletą jest sprzętowy monitoring wszystkich wejść. Brzmi maprawdę nieźle, ciepło. Ale zdażyło mi się że się wysypywała się przy bardziej rozbudowanych projektach, szczególnie przy korzystaniu z wirtualnych instrumentów.
Używam jej na Logicu ale robiłem próby na cubase i cubase się wieszał przy nagrywaniu 4 kanałowym, ale z Cubase to różnie jest. Pozdr!
Ja jestem użytkownikiem MAYA 44 USB. Kupił mi tą kartę znajony w USA. jakieś 1,5 roku temu. Ogólnie karta jest niezła. Dużą zaletą jest sprzętowy monitoring wszystkich wejść. Brzmi maprawdę nieźle, ciepło. Ale zdażyło mi się że się wysypywała się przy bardziej rozbudowanych projektach, szczególnie przy korzystaniu z wirtualnych instrumentów.
Używam jej na Logicu ale robiłem próby na cubase i cubase się wieszał przy nagrywaniu 4 kanałowym, ale z Cubase to różnie jest. Pozdr!
...Witam!
Używam jej na Logicu ale robiłem próby na cubase i cubase się wieszał przy nagrywaniu 4 kanałowym, ale z Cubase to różnie jest. Pozdr!...
Fabio a jakiego kompa używałes do nagrywania 4śladowego w cubasie? A co do wcześniejszych postów - miałem na mysli urządzenie spełniające funkcje karty dźwiękowej, czy jak kto woli karty muzycznej. Z resztą na wielu witrynach w dziale KARTY DŹWIĘKOWE są mniejsze grupki, takie jak PCI, FireWire, USB, PCMCIA itd :) Nie zależenie jak kto to nazwie chodzi mi o produkt, który nagrywa i odtwarza ;) pozdrawiam i dziekuje za posty
Używam jej na Logicu ale robiłem próby na cubase i cubase się wieszał przy nagrywaniu 4 kanałowym, ale z Cubase to różnie jest. Pozdr!...
Fabio a jakiego kompa używałes do nagrywania 4śladowego w cubasie? A co do wcześniejszych postów - miałem na mysli urządzenie spełniające funkcje karty dźwiękowej, czy jak kto woli karty muzycznej. Z resztą na wielu witrynach w dziale KARTY DŹWIĘKOWE są mniejsze grupki, takie jak PCI, FireWire, USB, PCMCIA itd :) Nie zależenie jak kto to nazwie chodzi mi o produkt, który nagrywa i odtwarza ;) pozdrawiam i dziekuje za posty
Fabio a jakiego kompa używałes do nagrywania 4śladowego w cubasie?
Kompa opartego na procku intel pentium 3.0 Ghz 512 ram i windows XP
Kompa opartego na procku intel pentium 3.0 Ghz 512 ram i windows XP